Opis

Sprostitvena joga: skupinske vadbe z Romy – večerni termin
Kje: MyChi tempelj – Ljubljana

Vabljeni, na čisto nova obliko skupinsko vadbo joge, joge za globoko sprostitev.

Ne bomo delali stoje na glavi ali se trudili stlačiti nogo za vrat, ker naša oblika vadbe joge je nekaj povsem drugega. Vsebuje sicer tudi elemente klasične, vsem poznane joge, kjer lahko z našim telesom počnemo marsikaj, pa vendar je tako drugačna. Namenjena je prav vsem, tako starejšim, slabše ali težko gibljivim ljudem, ljudem z okvarami hrbtenice, avtoimunimi boleznimi, kot tudi širši, aktivni populaciji, ki se srečujejo z vsakdanjimi izzivi in stresom, težko najdejo čas zase, a si želijo svoje oaze miru, da se sprostijo, umirijo in dajo svojemu telesu največ, kar lahko. joga za globoko sprostitev je pravzaprav nastala kot pomoč pri zdravljenju zelo bolnih ljudi, predvsem je zelo blagodejna pri rakavih in težje mobilnih ljudeh, celo za nosečnice, kar samo dokazuje, da je primerna prav za vsakogar, saj ne zahteva posebne fizične gibljivosti. Nasprotno, s pravimi pripomočki telo počiva veliko bolj učinkovito kot v običajni ležeči pozi.

Bistvo te joge je, da se globinsko sprostimo. Vsebuje 16 osnovnih položajev telesa, kjer smo z blazinami in odejami podprti na tak način, da nam je popolnoma udobno. Sprostitvena joga je kombinacija telesnih položajev, vodene meditacije, usmerjene tehnike dihanja in nežne masaže. Položaji so zasnovani na tak način, da se ob popolni sprostitvi telesa sočasno sproščata naš zavedni in nezavedni del, poleg tega pa se na nežen način razteza tudi naše vezno tkivo, odpirajo energetske poti, skratka telo, um in duh se prestavijo v stanje globokega počitka.

Na fizični ravni torej vplivamo na zdravljenje notranjih organov in tkiv, blagodejna je pri poškodbah hrbtenice in odpravljanje stresa, nespečnosti, izgorelosti, vseh vrst anksioznosti, sprošča telo pri fizični utrujenosti, nežno vpliva na gibljivost sklepov, odpira meridijane, sprošča zakrčene mišice in kronične bolečine in še bi lahko naštevala. Z usmerjenim dihanjem predihamo vse telo in kar je najpomembnejše: počutimo se varne.

Pri vadbi sprostitvene joge ne potrebujete nobenega predznanja navedenih tehnik, saj vas vodimo od začetka do konca, z vsakim posameznikom sem ves čas in spremljam potek vadbe.

Vse pripomočke za vadbo joge smo vam zagotovili v studiu, tako da potrebujete samo sebe in željo nekaj narediti zase, ter seveda udobna oblačila, ki vam omogočajo sproščenost.

Večerna vadba vas bo tako nežno zazibala v krepčilen spanec, saj vemo, da zelo utrujeni včasih niti zaspati ne moremo in nočni počitek ni tako kakovosten, kot bi moral biti.

Več o sami sprostitveni jogi si lahko preberete v spodnjem članku:
www.mychi.si/terapevtska-joga

ali si ogledate video predstavitev

VADBE:
Skupine so omejene na največ 10 vadečih, zato si svoje mesto v skupini zagotovite čimprej na mail: avalonromy@gmail.com, gsm 041 636 648 ali preko spletne prijavnice.

ZAČETEK VADBE:
Večerni termin: vsak četrtek od 18 – 19.30 ure zvečer.

Ponujamo vam možnost posamičnih obiskov ali rednega udeleževanja vadb.
Joga za globoko sproščanje: skupinske vadbe z Romy

Cenik:
– A: enkraten obisk: 15€
– B: mesečna karta (4 obiski): 55€
– C: paket 10 obiskov (ki jih lahko koristite v roku 3 mesecev) : 111€

Z vami bo Romana Kos, učiteljica Terapevtske joge, meditacije in mojstrica in učiteljica Usui Reikija.

Ker je število mest omejeno, si ga zagotovite s plačilom vadnine na TRR podjetja:
Avalon Romy Romana Kos s.p.,
Stari trg 37
8230 Mokronog
SI56 3300 0000 1701 468 (Addiko Bank d.d.)
Namen: Joga A, B, ali C.

Vse informacije, prijave in kontakt:
MyChi, tempelj za telo dušo in duha
Ukmarjeva 6, Rudnik (za E.Leclercom), vhod A III, 2. nadstropje
Ljubljana, Slovenija
www.mychi.si
avalonromy@gmail.com
Romy 041 636 648