Opis

Ajeet Kaur je sveža prisotnost v svetu svete glasbe in petja manter, vendar je hito našla pot v srca ljudi po vsem svetu.Koncert AJEET KAUR -Prvič v Sloveniji 2 Odraščala je v glasbeni in spiritualni družini na Irskem in v ZDA, ter tako že v mladih letih našla pot do čarobnosti svete glasbe, ter se tako zaljubila v pesmi, zgodbe in skrivnosti mnogih svetih tradicij. Ko je pri osmih letih zbolela za avtoimuno boleznijo, se je zaljubila v zdravljenje s Kundalini jogo in odkrila svoj glas.

Njena glasba jo je ponesla po vsem svetu, kjer skozi svoje pesmi ustvarja sveti prostor. Med drugim je tudi učiteljica kundalini joge in starodavnih tehnik zdravljenja.

Do zdaj je izdala šest albumov, ki so se na svetovni lestvici iTunes uvrstili na prvo mesto, ter na lestvico Billboard med deset najbolje uvrščenih “new age” skladb.

V septembru 2020 bo s svojim bandom prvič obiskala Slovenijo. Če se želite tudi vi prepričati v angelski glas simpatične Ajeet, ritmom in pesmim, ki odpirajo srce, prisrčno dobrodošli na koncertu v Festivalni dvorani.

Vstopnice so v predprodaji po nižjih cenah na voljo samo do konca decembra. Vstopnica je lahko  tudi čudovito darilo za vaše najdražje.

 

 

Video

Slike