Opis

KOZMIČNI KROG je delavnica, ki združuje astrologijo in aktivno imaginacijo ter ustvarja pogoje za izkustveno potovanje in direktno osebno komunikacijo s planeti v lastnem ASTROLOŠKEM ZAPISU – OSEBNI NATALNI KARTI.

KROG nas povabi, da sedemo vanj in se povežemo s kozmosom. V njem smo pomemben kamenček v mozaiku, ki širi svoje kozmično telo in ga dviga do kolektivne zavesti in nezavednega.

Vsaka posamezna delavnica je zasnovana tako, da nas vodi skozi portal do osebnega kontakta z energijo izbranega planeta, vse delavnice skupaj pa tvorijo neprecenljivo izkušnjo vstopa v svoj kozmični zapis.

VSAK KOZMIČNI KROG sestoji iz treh delov:
– UVOD v energije izbranega planeta
– AKTIVNA IMAGINACIJA
– Praktično delo (z vašimi astrološkimi potenciali postavitve planeta v karti …)

PREDVIDENI TERMINI KOZMIČNIH KROGOV so izbrano soboto v mesecu (10 planetov – 10 portalov – 10 kozmičnih krogov) v popoldanskem času in trajajo približno 4-5 ur.

Ob vsaki delavnici Vas povabim, da s seboj prinesete predmet, ki vam predstavlja energijo izbranega planeta.

Med premori bo poskrbljeno za lahke prigrizke, čaj/kavo in vodo. Zaželena so udobna oblačila za sedenje/ležanje na tleh, copatki ali tople nogavičke, po želji odeja …

DELAVNICE so primerne za vse, ki si želite poglobljeno raziskati svoj astrološki zapis – astrološko karto in vam je delo v manjši skupini prijetno. Astrološko predznanje za udeležbo ni potrebno.

Izkušnje udeležencev:

»Kozmični krog je bil zame pot za odkrivanje in sprejemanje sebe. Jasmina je poskrbela, da smo vedno imeli varen prostor in nas popeljala na čudovita potovanja vase. Planeti so mi odstrli nove načine, kako lahko izkoristim svoje prirojene lastnosti v korist vseh. Toplo priporočam vsem, ki ste pripravljeni odgovore poiskati v sebi in želite sprejeti spremembe v svoje življenje.«
Alenka R.

»Kozmični krog je bil zame potovanje vase in preko sebe. Dano mi je bilo doživeti in videti stvari, ki so zame pomembne. Sedaj bolj razumem samo sebe in tok svojega življenja.«
Lara

Kozmični krog
Delavnice vodim JASMINA – JasNut, DAstrolAS

Sem diplomirana astrologinja in soustanoviteljica ASTRO KLUB LUNA. Predvsem pa vedoželjna raziskovalka, ki obuja starodavne tehnik povezovanja s silami narave in nevidnimi svetovi.

INFORMACIJE in PRIJAVE:
astroklub.luna@gmail.com
041/621-300 – Jasmina
Ob prijavi potrebujem vaše rojstne podatke (datum, ura in kraj rojstva) zaradi izdelave astrološke karte.

CENA: 44 €
Plačilo je možno na delavnici ali predhodno na račun: ASTRO KLUB LUNA, Velike Malence 26c, 8262 Krška vas (IBAN: SI56 61000-0010640277 DELAVSKA HRANILNICA D.D. Ljubljana