Opis

11 zlatih stopnic obilja simbolizira našo življenjsko pot in naše življenjske korake. Prav zaradi tega, ker pa smo dnevno vpeti v neizprosno kolesje vsakdanjika, pa skozi čas teh 11 stopnic počasi zbledi.

Tokratna izkušnja pa je namenjena prav temu, de se teh 11 zlatih stopnic, ki so zelo pomembne za naš dušni razcvet, znova pričnemo zavedati, prepoznavati njihovo energijo in se usrediščiti v svoji lastni energiji.

Pokloni si jasnost ob začetku tvojega leta

Kanaliziran vpogled ti bo prinesel napotke in jasne prelomne trenutke, ki so ključni za tvoj uspeh v letu 2020.
Prelomne točke ter situacije, ki jih boš, prav s kanaliziranimi uvidi, veliko lažje predelal v radostno sprejemal obilje, ki te čaka.
Preko Angelov bom zate skanaliziral mistični ritual obilja, predal ti bom vsa potrebna orodja in prvič ga bova izvedla skupaj.
Vse skupaj pa bova podkrepila še z meditacijo kreacije trenutka in sozvočja v celoti.
Vse bo tako rekoč postavljeno na točki tvojega rojstva. “Ko ti bodo Vodniki preko mene predali modrost prav tega, bo tvoje življenje postalo zares tvoje in ti pripeljalo obilje, ki si ga resnično vreden.

Vodniki so mi tako rekoč obljubili tudi, da bodo razkrili posebno osebno formulo obilja in uspeha za leto 2020. Opozorili bodo na vzpone in padce, na naloge in nazadnje tudi na priložnosti, ki te v tem letu čakajo. Od tebe pa bo tako odvisno, ali si boš dovolil vstopiti v svet obilja skupaj z mano in bil prisoten na tej neverjetni izkušnji, ki ti bo podala premnoge odgovore na pomembna življenjska vprašanja.
Dogodek, na katerega te vabim, bo zagotovo velika prelomnica v tvoji zgodbi. Na prošnjo hotela je, zaradi lažje organizacije, prišlo do zamika datuma. Tako bo dogodek v nedeljo, 26. januarja 2020, ob 10.00 uri, v Radisson Blu Plaza hotelu v Ljubljani.

Vstopnico za dogodek si lahko privoščiš namesto 120€, do 20.1.2020, za samo 59€, s vključenimi vsemi BONUSI VELIKE VSTOPNICE.

Radostno se veselim druženja s Teboj!
Uroš Adrian Brumen