Opis

Najbolj magičen čas v letu. Čas, ko se mesta napolnijo s pisanimi lučkami in ko se končno zazdi, da v hitrosti življenja svet obstane z namenom praznovanja in druženja. Čas, ko je ljubezen v zraku še močneje kot kdajkoli prej. To ni nobeno naključje, saj smo tudi Jezusa poznali kot izredno ljubečega in sočutnega. Zaznamoval je človeštvo in božična tradicija je dediščina, ki nam bo ostala za vedno. Ta poseben čas pa ne nosi le že opisanih praznovanj in prazničnega vzdušja. Končevanje leta pomeni tudi posebno energetsko prelomnico. Čas, ko zaključujemo staro. Ko nas energije in žarki, ki se ravno v tej zimski pravljici sidrajo na Zemljo, podpirajo pri transformaciji, ki je v naših življenjih vedno znova potrebna. To je cikel, ki zaključuje tisto, kar nam ne služi več in odpira zlata vrata priložnosti za tiste, ki so le pripravljeni na nove začetke. Nič ne stoji pri miru. Ali se premikamo naprej ali pa nazaj. Tokrat se bomo podali na popotovanje čudežev.

Magični čas leta bo namreč podprl še veliki portal, izjemen premik zimskega solsiticija. Zimski solsticij je kot veliko sidro energije. Aktivira številna zavedanja in tokrat bo aktiviral ljubezen in nove poti….

Zato vabljeni na posebno meditacijo s Cristy in Mihaelom za čarobno ustvarjanje novih poti sočutja, ljubezni in sreče.

Naša prva meditacija bo z nadangelom Mihaelom na temo rezanja vezi z letom 2019:

Spuščanje starih zamer iz naslova družine, odnosov in ljubezni iz leta 2019
Spuščanje negativnih občutkov glede sebe in tega leta
Spuščanje nezdravih navezav in rezanje eteričnih vezi iz leta 2019
Čiščenje telesa in spuščanje zastaranih energij in auričnega polja
Razreševanje lekcij leta 2019

Nadaljujemo z Marijo in Jezusom – Božična pravljica in meditacija, ki vas bo ganila in pobožala vaše srce :

Manifestiranje za leto 2019
Odnosi v novem letu – priklic ljubezni
Denar in kreacija
Pozitivna naravnanost in razmišljanje

Vsak udeleženec prejme izjemno in ekskluzivno božično darilo, ki bo na voljo le za to posebno meditacijo: ANGELSKI OBESEK, narejen iz kristala

Vabljeni na čudovito izkušnjo ljubezni.