Opis

NEPONOVLJIVA IN GLOBOKO DUHOVNA MEDITACIJA ZA VSE ISKALCE MOGOČNIH KOZMIČNIH ENERGIJ…

Obstajajo tako unikatne in edinstvene meditacije. Tokrat sem Cristy v objemu Angelskih čudodelcev za vas izbrala posebno in zelo globoko duhovno popotovanje na polno luno in portal 12/12. Portal 12/12 je izjemen duhovni portal, ki nam omogoča dostopanje do višjih dimenzij in aktivacije zelo visokega duhovnega zavednja. To, da se tokrat portal 12/12 združuje še s polno luno pa pomeni, da lahko pričakujemo energije, ki so vse prej kot vsakdanje. Na portal 12/12 se močno aktivira naše svetlobno telo, ki se imenuje MERKABA in ki lahko potuje med dimenzijami. Tudi mi bomo odklenili to popotovanje….

To je meditacija za tiste, ki radi odklepate občutke kozmičnih modrosti in skrivnosti. Za tiste, ki verjamete, da lahko vi kot božansko bitje postanete most…pravzaprav svetlobni most med višjimi sferami in Zemljo. Z namenom, da bi prizemljili visoke frekvence, svetlobne dotike in jih v maksimalno dobro izkoristili na Zemlji. Ste to vi? Imenujejo vas tudi prebujeni. In ste portal svetlobe…

Naj se aktivira 12-čaker…prebudite svojo svetlobo…

Spoznajte nadangela višje duhovne zavesti CHRISTIELA, kateri aktivira višjo zavest, povezujejo pa ga tudi z energijami lune:

– aktivacija fizičnih čaker: 7 čaker za 7 zemeljskih uravnovešanj družinskih vzorcev, partnerske ljubezni, samospoštovanja, srčne vibracije, izražanja, zmožnost videnja resnice in sprejemanja informacij za najvišje dobro;
– aktivacija duhovnih čaker izven telesa, ki vas povežejo s kozmosom: 5 čaker za 5 mogočnih kozmičnih dotikov: zemlja- zvezda za prizemljitev nebeških resnic in inspiracij, transcendentalna čakra za dostop do paralelnih svetov, kjer se skrivajo vsi smisli, sedež duše za odklepanje kode duše in spoznavanje njenih zapisov, čakra nadnaravnosti, ki ji pogovorno pravijo tudi čarovniška čakra, saj z njenim aktiviranjem dosežemo potenciale, ki jih drugi opisujejo kot preroške, magične in podobno, ter kozmična čakra preko katere boste dobili ultimatni blagoslov božanske svetlobe.

Druga meditacija prinaša:

– aktivacijo mističnega angelskega semena z astralnim potovanjem: zakodirajte srečno usodo v prihodnosti, te kode pa prinesite nazaj v sedanjost …

DARILO za vse udeležence: ČUDEŽNA SVEČKA SVETLOBNEGA DUHA

O NIZU MEDITACIJ »ANGELSKI ČUDODELCI«

Angeli … tista pravljična ljubezen, ki bo človeštvo naučila ponovno verjeti v svoje sanje. Vsi, katerih se je dotaknila moč njihovih kril so pričali o tem, kako zelo se je spremenilo njihovo življenje. Meditacije z angeli so prinašale upanje in številne energijske razrešitve. O da, zato so angeli pravi čudodelci. In ta beseda je še preskromna za to, kar nam dajejo.

Spremenili so tudi moje življenje. Spominjam se časov trnja življenja, ki me je bodlo na vsakem koraku. Ko sem izčrpala vse možnosti odgovorov zakaj se to dogaja ravno meni, so vstopili v moje življenje angeli. Ko sem prvič slišala njihov glas, sem težko verjela, da govorijo meni. Le zakaj bi govorili nekomu, ki sploh ne verjame več v nič? Le zakaj? Nato sem spoznala, da govorijo vsem. Tistim upanja polnim in tistim, ki so le-tega že izgubili. Bila sem slednja. Da bi se kot pravi čudodelci dotaknili moje usode in mi rekli: »Poskusi znova.«

Vem in čutim, da ste zunaj ljudje, ki potrebujete svoj »poskusi znova.« Vaše tihe želje ali pa bolečine so priletele na angelska ušesa in angeli so mi predali sporočila za vas. Slišite jih lahko seveda tudi sami. A posebne meditacije »Angelskih čudodelcev« so postale kažipot, da boste lahko ta sporočila razumeli in jim zaupali. Jaz pa bom za vas glasnica, ki vam bo pomagala razumeti vodstvo angelov, zato, da bi mu lahko sledili.

Izbrani so bili posebni datumi in meditacije čudovitih energij, ki bodo izbirale različna področja življenja in z njimi povezane angele.

To bo nebeško popotovanje, katerega cilj je v enem letu doseči aktivacijo in iniciacijo vseh izbranih angelov in nadangelov, ter njihovih žarkov za popoln spekter angelske mavrice življenja. Angelski žarki so svetloba preko katere potujejo in z nami komunicirajo angelske sfere. Angelsko mavrico življenja predstavlja 7 žarkov za popolno duhovno zavest, ki živi v obilju. Tako poznamo 7 žarkov: modrega za zaščito, življenjsko poslanstvo, pogum, odločitve, motivacijo (vodilni angel je nadangel Mihael); vijoličnega za vse oblike transformacije in angelsko alkimijo (vodilni angel je nadangel Zadkiel); rožnatega za ljubezen in odnose s sorodnimi dušami (vodilni angel je nadangel Kamuel); rumenega za mir, harmonijo, mirne misli in čustva (vodilni angel je nadangel Jofiel); rdečega za ideje, informacije, poslovnost, finance (vodilni angel je nadangel Uriel); belega za sporočila Nebes vseh vrst (vodilni angel je nadangel Gabriel) in zelenega za energijsko uravnovešanje in angelsko podporo (vodilni angel je nadangel Rafael).

Meditacij in aktivacij bo vse skupaj 18, saj številka 18 kot angelska številka predstavlja kombinacijo novih začetkov, preporoda, misli, ki ustvarjajo novo usodo (številka 1). ter obilje, karmične nagrade in manifestacijo (številka 8). Skupna številka 18 tako prinaša sporočilo o popolni podpori angelov. In ta podpora daje zagon in omogoča manifestacijske čudeže. Izberete lahko posamezno meditacijo, ali pa vseh 18 za popolno meditacijsko-angelsko preobrazbo.

Nekatere angele, ki so se sami izbrali za to vašo preobrazbo že poznate, druge boste morda srečali prvič. Vsaka meditacija prinaša angelsko darilo: angelsko svečko, palčko, talisman in podobno. Darila so izbrana, da vas in vaš dom ter delovna okolja opremijo z vibracijo angelske energije.

Naj se zasliši let angelskih kril in naj se angelska alkimija prične. Vabljeni!