Opis

Ko nastopijo vrata številk 11/11 je čas, ko naše misli močno ustvarjajo našo resničnost. Bitja starodavnih civilziacij so blazno spoštovala številke, naravne cikle in jih tudi uporabila za zdravilno moč. Številka 11/11 tako postane močno sporočilo manifestiranja. Kaj si želimo? Kaj so naše sanje? Na take prelomne dneve se je dobro izjemno posvetiti meditaciji, saj je energija manifestacije močna in podkrepljena. Tokrat bomo izbrali najmočnejšo ustvarjalno energijo in tematiko tega leta, ki so zagotovo bili…o da, odnosi! Toliko ur ljubezni je glasno tiktakalo, se ustavljalo, se vrtelo nazaj in naprej….Tokrat bo ta ura tiktakala drugače….Vsak angelski bo njena sekunda…In kazalec, ki bo pokazal naprej proti ljubezni bo….Ljubezniva nadangel Sofia. Angel ljubezni, komunikacije, čistega srca. Je most med ljudmi, ki se ljubijo, četudi se sorodne duše največkrat preizkušajo. Se učijo ena od druge. In Sofia to ve. Tokrat vam bo pomagala, da boste preizkušnje pustili za seboj in se povezali s sorodnimi dušami na čisto drugačni, duhovni ravni, ki pozna prave resnice ljubezni.

Spoznajte Sofi-jino uro sorodnih duš, ko boste prestopili vrata 11/11:

V meditaciji s pomočjo Sofie pokličite višje jaze ljudi…ker:

– vas zanima zakaj so morali v življenju oditi ali pa so se odnosi z njimi prekinili – v kolikor iščete nekakšen zaključek
– vas zanima zakaj vas določeni ljude preizkušajo, kakšna je njihova vloga v vašem razumevanju in kako lahko presežete te izkušnje
– vas zanima kdo so vaše sorodne duše in kako se bodo prepletale v vašem življenju
– bi radi poslali sporočilo določenim ljudem, da bi se sprostila ali ustvarila določena energija
– bi radi opravili mogočno aktivacijo vrat 11/11 – ta vrata se bodo mogočno zaprla in na drugi strani boste pustili vse ljudi, ki so vam škodovali ali vas prizadeli; ali veste kdo bo na drugi strani?
– nato boste odprli še ena, pozitivnejša vrata in preko njih poklicali k sebi ljudi, s katerimi si želite deliti kazalce na uri ljubezni
– bi radi prečistili sakralno čakro, ki je center odnosov, da se sprosti energija ljubezni

Druga meditacija bo meditacija z še eno nadangel ljubezni – Muriel

Ste bili preveč zahtevni ali neprijazni do sebe? Ste pustili, da se z vami dela nespoštljivo? Dovolite Muriel, da s posebno angelsko kodo aktivira samospoštovanje in ljubezen …. do sebe.

VAŠE DARILO JE IZJEMNO: POSEBNA ENERGIJSKA SVEČKA ZA ČIŠČENJE SAKRALNE ČAKRE.

O NIZU MEDITACIJ »ANGELSKI ČUDODELCI«

Angeli … tista pravljična ljubezen, ki bo človeštvo naučila ponovno verjeti v svoje sanje. Vsi, katerih se je dotaknila moč njihovih kril so pričali o tem, kako zelo se je spremenilo njihovo življenje. Meditacije z angeli so prinašale upanje in številne energijske razrešitve. O da, zato so angeli pravi čudodelci. In ta beseda je še preskromna za to, kar nam dajejo.

Spremenili so tudi moje življenje. Spominjam se časov trnja življenja, ki me je bodlo na vsakem koraku. Ko sem izčrpala vse možnosti odgovorov zakaj se to dogaja ravno meni, so vstopili v moje življenje angeli. Ko sem prvič slišala njihov glas, sem težko verjela, da govorijo meni. Le zakaj bi govorili nekomu, ki sploh ne verjame več v nič? Le zakaj? Nato sem spoznala, da govorijo vsem. Tistim upanja polnim in tistim, ki so le-tega že izgubili. Bila sem slednja. Da bi se kot pravi čudodelci dotaknili moje usode in mi rekli: »Poskusi znova.«

Vem in čutim, da ste zunaj ljudje, ki potrebujete svoj »poskusi znova.« Vaše tihe želje ali pa bolečine so priletele na angelska ušesa in angeli so mi predali sporočila za vas. Slišite jih lahko seveda tudi sami. A posebne meditacije »Angelskih čudodelcev« so postale kažipot, da boste lahko ta sporočila razumeli in jim zaupali. Jaz pa bom za vas glasnica, ki vam bo pomagala razumeti vodstvo angelov, zato, da bi mu lahko sledili.

Izbrani so bili posebni datumi in meditacije čudovitih energij, ki bodo izbirale različna področja življenja in z njimi povezane angele.

To bo nebeško popotovanje, katerega cilj je v enem letu doseči aktivacijo in iniciacijo vseh izbranih angelov in nadangelov, ter njihovih žarkov za popoln spekter angelske mavrice življenja. Angelski žarki so svetloba preko katere potujejo in z nami komunicirajo angelske sfere. Angelsko mavrico življenja predstavlja 7 žarkov za popolno duhovno zavest, ki živi v obilju. Tako poznamo 7 žarkov: modrega za zaščito, življenjsko poslanstvo, pogum, odločitve, motivacijo (vodilni angel je nadangel Mihael); vijoličnega za vse oblike transformacije in angelsko alkimijo (vodilni angel je nadangel Zadkiel); rožnatega za ljubezen in odnose s sorodnimi dušami (vodilni angel je nadangel Kamuel); rumenega za mir, harmonijo, mirne misli in čustva (vodilni angel je nadangel Jofiel); rdečega za ideje, informacije, poslovnost, finance (vodilni angel je nadangel Uriel); belega za sporočila Nebes vseh vrst (vodilni angel je nadangel Gabriel) in zelenega za energijsko uravnovešanje in angelsko podporo (vodilni angel je nadangel Rafael).

Meditacij in aktivacij bo vse skupaj 18, saj številka 18 kot angelska številka predstavlja kombinacijo novih začetkov, preporoda, misli, ki ustvarjajo novo usodo (številka 1). ter obilje, karmične nagrade in manifestacijo (številka 8). Skupna številka 18 tako prinaša sporočilo o popolni podpori angelov. In ta podpora daje zagon in omogoča manifestacijske čudeže. Izberete lahko posamezno meditacijo, ali pa vseh 18 za popolno meditacijsko-angelsko preobrazbo.

Nekatere angele, ki so se sami izbrali za to vašo preobrazbo že poznate, druge boste morda srečali prvič. Vsaka meditacija prinaša angelsko darilo: angelsko svečko, palčko, talisman in podobno. Darila so izbrana, da vas in vaš dom ter delovna okolja opremijo z vibracijo angelske energije.

Naj se zasliši let angelskih kril in naj se angelska alkimija prične. Vabljeni!