Opis

delavnica Metode IPAL:

*Odkrivanje življenjskega smisla in globine*

Vsi, ki bi radi spoznali Metodo IPAL, ste vabljeni na inicialno delavnico odkrivanja življenjskega smisla in globine. Dobili boste tisto najboljše, kar je Institut IPAL razvil v 27ih letih svojega delovanja. Na voljo je več terminov, polnimo jih po vrstnem redu.

Prijave v tajništvu Instituta IPAL: 040 518 045, info@ipal.si (Alenka)

Termini: 21.9.2019 (9:00 – 12:30), 25.9.2019 (18:00 – 21:30) ter

28.9.2019 (9:00 – 12:30)

Delavnica je primerna za tiste introverte in ostale, ki ste pripravljeni nekaj narediti predvsem zase in za svojo kakovost življenja in psihično blagostanje. Na delavnici je prostora za 8 (osem) ljudi.

Vsak človek je izvorno povezan s svojo najglobljo bitjo in psihično celoto. Se pa zgodi, da ta povezava zaradi različnih vzrokov začne popuščati in se celo izgubljati. To vodi do občutkov nemira, tesnobe, depresije in splošnega nezadovoljstva z življenjem. Z Metodo IPAL, ki je kombinacija tehnik psihoanalize, aktivne imaginacije, analize sanj in psihološke astrologije, lahko kakovostno in strokovno obnovimo ta kontakt. Na delavnici bomo pokazali, kako z Metodo IPAL do (ponovnega) odkritja življenjskega smisla in globine.”

Ob prijavi vas bomo zaprosili za vaše rojstne podatke, ki jih bomo uporabili zgolj za izdelavo vaše natalne astrološke karte.

Prispevek 32,00 €.

V septembru potekajo vpisi v nove uvodne skupine.
Več: https://ipal.si/iniciacija-v-metodo-ipal