Opis

POPOLNA LJUBIMKA

Odnos s samim seboj, odnos z drugimi in spolnost so teme, ki se nikoli ne končajo. Ljudje se neprestano sprašujemo, kako izboljšati sebe, partnerske odnose in spolnost.
Okoli nas je seksualna energija, kot nekakšna vibracija, karizma. To energijo je treba živeti in nositi kot vsakodnevno oblačilo. Ljudje to vidijo, začutijo in se povežejo, zato se tudi odzovejo na zelo močen način.
V njej se tudi odraža naša sreča in samozavest, ki nahrani nas in ljudi okoli nas. Na tak način smo povezani s svojim poslanstvom in s svojim partnerjem. Naša seksualna energija je vir, ki nam pomaga, da spravimo vse na svet.
Spolnost je najvišja oblika kreacije dveh bitij, mi pa se o njej najmanj radi pogovarjamo, še vedno je tabu tema in marsikdo še zardi, ko pogovor nanese na spolnost.
Spolnost je igra, je izmenjavanje energije in je nevidna nit, ki povezuje partnerja, ter ju zapre v njun svet, kamor nima dostopa nihče drug.
Naše spolno življenje je zapletena mreža nagonov in domišljije in je izrednega pomena tako za naše parnersko življenje kot pogled in delovanje v drugih segmentih življenja. Fantazijsko življenje je najbolj kreativno, ko se osvobodimo sodb in predsodkov, zato je čas, da si osvetlimo svoje želje in fantazije.
Vi imate v rokah škarje in platno, vi se Odločate, koliko energije boste vložili v le te.
Jaz pa sem tu za to, da vam pomagam razumeti, kako deluje um, kako deluje naše energetsko telo, spolna energija in kako vse to spretno uporabiti in preobraziti, da dobite najboljšo verzijo sebe in odnose, ki si jih želite.

Zato drage dame se mi pridružite na delavnici
POPOLNA LJUBIMKA, kjer se bomo
Učile z drugačnimi očmi in idejami ter tehnikami, vse o nas, energiji, tehnikah, idejah za partnerstvo in spolnosti.

Termin, lokacija, prijava in cena
Predvidena so 4 srečanja enkrat mesečno vsak drugi četrtek v mesecu
13.02.2020 od 18 do 21
12.03.2020 od 18 do 21
09.04.2020 od 18 do 21
14.05. 2020 od 18 do 21

Prijava
www.mychi.si
odlocitve@gmail.com
telefon 041 773 213
Cena posameznega srečanja 27,00 eur
V ceni je vključen prigrizek, pijača in gradivo ter dobra volja in ideje

Lokacija: Lobodova ulica 18, Trzin
Obvezna predhodna prijava: odlocitve@gmail.com ali telefon
041 773 213.

Na delavnicah boste izvedele:
• Kaj nas zaznamuje, oblikuje in vpliva na naše vedenje in počutje
• ideje za dvig ženske enregije
• Tehike zapeljevanja
• Kako se lotiti partnerstev in kaj vse je pomembno
• Kako obuditi strastno intimo in zakaj je pomembna
• Kako pri spolnosti deluje naše energetsko telo in kako zbudimo vse kar spi v nas
• Učile se bomo kako si izboljšati spolnost, kako se spopademo z oralnim zadovoljevanjem, ter kako opazovati sebe in partnerja, da gremo korak više v tem, čemer bi morali uživati
• Odpirale bomo tabu teme, ki nam jih starši niso povedali
• Biti odlična partnerica, ženska in vešča ljubimka je umetnost, ki so jo poznala že starodavna ljudstva in nimamo vsi prirojenih lastnosti, lahko pa se jih naučimo. To bo napolnilo vas, vas naučilo kako sprejeti in ljubiti sebe, da boste lahko pokazale najboljše dele sebe
www.mychi.si