Opis

POPOLNA LJUBIMKA

Intima ali ljubljenje je igra, je izmenjavanje energije in je nevidna nit, ki povezuje partnerja, ter ju zapre v njun svet, kamor nima dostopa nihče drug.
Ljubljenje je nagon, je želja, ki je podobna drugim vidikom našega življenja. Če energija ne kroži, če je ne dajemo in ne prejemamo, se v telesu kopiči napetost, ki se izrazi v obliki žalosti, stresa in motenj.
Ljubljenje je najvišja oblika kreacije dveh bitij, mi pa se o njej najmanj radi pogovarjamo, še vedno je tabu tema in marsikdo še zardi, ko pogovor nanese na spolnost.
Pomembno je tudi, kakšen pogled na intimo smo prejeli v našem otroštvu.
Prav tako pa nam ljubljenje nepravilno prikažejo mediji.
Naše intimno življenje je zapletena mreža nagonov in domišljije in je izrednega pomena tako za naše parnersko življenje kot pogled in delovanje v drugih segmentih življenja. Fantazijsko življenje je najbolj kreativno, ko se osvobodimo sodb in predsodkov, zato je čas, da si osvetlimo svoje želje in fantazije.
Vedite, da niste sami v svojem svetu domišljije, veliko nas je takih in drugačnih, vi pa poiščite tisto, kar vam zagotavlja užitek, ne glede na to, kaj so vam drugi rekli in menite, da ni v skladu z družbenimi normami.
Zato drage dame.
Se nam pridružite na delavnici POPOLNA LJUBIMKA, kjer se bomo
Učile z drugačnimi očmi in idejami ter tehnikami, vse o nas, partnerstvu in intimi. Kako pomembna je spolna energija za telo in povezovanje. Kako pomembno je znanje iz tega področja in kako ga lahko uporabimo v vsakdanjem življenju za boljše počutje, odnose in samopodobo, ter sprejemanje sebe kot erotičnega bitja.

Termin, lokacija, prijava in cena
11.09.2019 od 18 do 21 ure

Lokacija: MyChi tempelj za telo dušo in duha, Ukmarjeva 6, vhod A III, 1000 Ljubljana – Rudnik

Obvezna predhodna prijava: odlocitve@gmail.com ali telefon
041 773 213.

Cena: enkratnega srečanja znaša 20,00 eur na srečanje.
V ceni je vključen prigrizek in pijača po izbiri, ter gradivo.

Na delavnicah boste izvedele:
• Izvedele boste kako je pomembna spolna energija za našo notranjo žensko in kaj vse zaobjema ter kako vam lahko spremeni in popestri življenje
• Kako lahko najprej prepoznamo in vzljubimo sebe
• Kateri dejavniki vplivajo na naše čustvovanje in osebnost in kako jih raziskati, ter spreminjati tiste, ki smo jih prerastli
• Tehike zapeljevanja
• Kako se lotiti partnerstev in kaj vse je pomembno
• Kako obuditi strastno intimo in zakaj je pomembna
• Kako pri ljubljenju deluje naše energetsko telo in kako zbudimo vse kar spi v nas
• Odpirale bomo tabu teme, ki nam jih starši niso povedali
• Biti odlična partnerica, ženska in vešča ljubimka je umetnost, ki so jo poznala že starodavna ljudstva in nimamo vsi prirojenih lastnosti, lahko pa se jih naučimo. To bo napolnilo vas, vas naučilo kako sprejeti in ljubiti sebe, da boste lahko pokazale najboljše dele sebe

Delavnice POPOLNA LJUBIMKA bom vodila Sonja Mušič