Opis

Portal 02.02.2020 : Združena meditacija za dvig Zavesti z delavnicama: Energije portala in Sveta notranja poroka

Vabljeni na transformativno meditacijo in delavnici, kjer bomo povezani v Ljubezni in Svetlobi soustvarjali Novo Zemljo s podporo izjemnih energij portala 02.02.2020
Čas je da zopet izkusimo svojo Čisto Esenco Ljubezni, Radosti in Miru. Čas je da končno spet zaživimo svojo Božanskost.

Portal 02.02.2020 je izjemen portal, ki bo intenzivno sidral energije Nove Zemlje, Nove Zavesti. Skupno število portala je 8 in ponuja obilje harmonije, balansa in poravnave. Energije Vesolja nas podpirajo da poravnamo svojo svetlobo in temo v popolno celoto Jin Jang. Ta portal nam odpre vrata, skozi katera lahko vstopimo v naslednjo stopnjo Zavesti, kjer se Višji Jaz združi z našim nižjim zavedanjem. Ta dan nas resnično izjemno podpira pri aktivaciji naše Božanske ženske in Božanske moške energije. Zato dovolimo in odprimo vrata tem energijam in zaživimo življenje v (po)polnosti, življenje izkušanja svoje Božanske Biti.

ČAS JE ZA NOVO ZAVEST, ČAS JE ZA NOVO ZEMLJO

Meditacija za dvig Zavesti ( 10.00 – 11.45 ) Anamarija Kovačič

Meditacija za dvig Zavesti Zemlje:
V meditaciji se ob 11.11 uri pridružimo številnim, ki meditirajo za dvig Zavesti na Zemlji.
Povezava z Mati Zemljo in Z Univerzumom
Odpiranje srca Božanski Ljubezni
Odpiranje vrat Višjemu Zavedanju
Povezava z Mojstri, bitji Svetlobe, povezava s svojim Višjim Jazom, Kristusovo Zavestjo in izkustvo Jaz Sem
V tej meditacij bomo izkušali intenzivno sidranje naše Višje Zavesti JAZ SEM v naš zemeljski jaz, z namenom povzdigniti naša življenja na pot izkušanja svoje Božanske Biti.

Kratek odmor

Energije portala 02.02.2020 – Portal harmonije, portal Božanske ženske in Božanske moške energije ( 12.00 – 14.00 ) Anamarija Kovačič
Govorili bomo o novih energijah Nove zemlje (podani bodo ključi, ki nam bodo v pomoč pri soočanju in sprejemanju teh energij ), govorili bomo o Svetlobi in temi ter kako se soočati in doseči balans, o pomembnosti poravnane ženske in moške energije, o Božanski moški in Božanski ženski energiji.
Meditacija bo transformativna, kjer bomo začeli z zdravljenjem moške in ženske linije prednikov, vračanjem izgubljenih delčkov duše, odpirali bomo vrata energijam portala in doseganju balansa in harmonije v življenju, povezali se bomo z našo Božansko moško in Božansko žensko energijo. Skozi celotno meditacijo bomo povezani z Kristusom in Marijo Magdaleno.

Odmor za kosilo

Sveta notranja poroka ( 14.30 – 16.30 ) Ka Mai in Boštjan Sanič

Na tej delavnici vas bosta Ka Mai in Boštjan Sanič vodila skozi meditacijo notranje poroke vode in ognja, neba in zemlje, jina in janga, moške in ženske energije. Meditacijo bosta podprla tudi z luninim gongom, šamanskim bobnom in petjem v jeziku Duha. Pred meditacijo bo predavanje o zgodovini svete notranje poroke skozi različne duhovne tradicije sveta. Po meditaciji pa bo govora o partnerskih odnosih Nove Zemlje in zakaj stari odnosi ne funkcionirajo več. Povedala bova,  kako je naju čudežno združil Univerzum in čez kakšne preizkušnje in transformacije sva morala iti pred tem. In podala bova praktične napotke kako čimbolj ohranjat in vzdrževat sveto notranjo poroko, da bi se le ta lahko odsevala v zunanjem svetu. Prostor bo odprt tudi za vprašanja.
Z vso ljubeznijo vas pričakujeva.

Kdaj: Nedelja, 02.02.2020, 10.00 – 17.00

Kje: Parinama center, Cesta na Brdo 85, 1000 Ljubljana

Prispevek: Meditacija je brezplačna. Prispevek za posamezno delavnico je 22 eur
Prijave:
Mail: anamarija@kreacijesvetlobe.si
kamaikaster@gmail.com

Tel: 031/318-137 Anamarija Kovačič https://www.kreacijesvetlobe.si/
040/861-078 Ka Mai