Opis

AKAŠKI ZAPISI, ONLINE PROGRAM – »Ključ do duše«

V tem spletnem dvo letnem programu vstopiš in pogledaš svojo dušo in doživiš to, o čemer si do sedal le sanjal.

…in te sanje bomo lahko podelili skupaj. To si štejem v čast in v veselje.

Ali ste že naveličani iskanja globlje resnice o sebi in se sprašujete:

»Zakaj se mi to dogaja?«

»Zakaj ravno jaz..?«

Skačete od enega mojstra do drugega, vsak pa vam poda le košček zgodbe, tako, da ste na koncu še bolj zmedeni…

Berete, berete knjigo za knjigo, tudi tukaj najdete peščico dobrih misli in idej, pa vendar… kaj, ko so knjige pisane za množično populacijo in tako zelo posplošene.

Odslej bo drugače!

V OnLine KLJUČ DO DUŠE, boste sami svoj MOJSTER. Sami si boste odčitali, sami usklajevali (pod mojim mentorstvom) vaše božanske darove in sprejemali odločitve, ki vas harmonizirajo in prenehali z delovanji, ki vas oddaljujejo od vaše osnovne dušne matrice, kot je na primer: drama, dlakocepstvo, dvom vase in še in še…

Odslej se boste usklajevali na vseh področjih, ki so vas oddaljila od obilja, ljubezni polno življenje, od radosti in popolnega zdravja in dobrega počutja… Odslej boste sami svoj »mehanik« za vašo dušo.

Vemo, da je moč duše neprecenljiva; saj ljubimo iz duše, nekaj nam je pri duši kot na primer: hobi, otroci… ampak ne živijo vsi iz svoje duše. Tokrat boste lahko pomagali tudi svojim domačim, svojim najbližjim, da spoznajo sebe, svoje poslanstvo, svoje močne točke in kako popraviti šibke…

Tokrat vam čas »karantene« ali strah, da bi vas kdo okužil ne bo prišel do živega, kajti svoje delo boste lahko opravljali kar iz domačega naslonjača.

Znanje in izkušnje v OnLine Ključ do duše, bo lahko samo za vas in vaše domače, lahko kot honorarni zaslužek, seveda pa vas usposobim, da boste postali pravi mojstri, ko boste samostojno delovali.

Najpogostejša vprašanja, ki sem jih prejela:

Ali sem primerna oseba za ta tečaj?

Za to pa je potrebno predhodno »branje tvojega dušnega zapisa«, da to skupaj ugotoviva. Ne nazadnje, je pomembno tudi za vas, da vas skozi dvoletni program vodi oseba, ki dejansko zna »Odčitati tvojo dušo«. Tako se v enournem pogovoru, lahko tudi sami prepričate. Tečaj NI javnega značaja, in ni nikjer objavljen.

Torej NI za vse. Pomembno je da ste dobrega srca in dober človek, imate »čisto ogledalo« o sebi, da ne trpite za psihosomatskimi bolezni, kot so depresija, bipolarna motnja, avtizem, alkoholizem, droga in podobno. Skratka vse, kar “zamegli” um ni za v duhovne sfere.

Med našimi tečajniki iz prve skupine se je pojavila tudi »negativna duša«, ki pač tega dela ne bo zmogla opravljati za druge, torej kot hobi, honorar, ker ima blokado do akaških zapisov. Če ste primerna oseba, ker sva opravili branje dušnega zapisa ali karmično analizo z dhramo, odločitev prepuščam tebi.

Ali moram biti vsak teden ob istem času prisoten (-na)?

Ne, ne bo vam treba na primer ob četrtkih zvečer ob določeni uri viseti za »kompom« in delati. Prejel boš pošto z video vsebino, MP3 zvočnim zapisom in povzetek, pisno gradivo, vse na tvoj e- mail. Pregledali in delali boste kadar boste hoteli, uro določite sami. Naloge mi pošljete v enem tednu, za tekoči teden. Če boste na dopustu, vam pogledam skozi prste in delate potem za dva tedna nalog. Lahko boste predavanja poslušal tudi na mobiju…

Ali bom v tem času imel kakšne prepovedi?

Ne. Lahko seksaš, greš v cerkev ali džamijo… , lahko tudi ješ meso (sicer čim manj) ne smeš pa pobijati živali, ali delati hude škode, se udeleževati obredov, ki niso blagoslovljeni od boga (črna magija, uroki…) Alkohol in huda psihosomatska zdravila v času dela niso primerna. Ravno tako se odsvetuje vse, kar pelje v iluziji, prerokovanju, tudi z angelskimi kartami, reiki terapije ipd., v času opravljanja tečaja. Kasneje se prepuščeni sami svoji odločitvi.

Menim, da se moram najprej pozdraviti, potem pa se bom udeležila tečaja, Aleksandra kaj menite?

Ta program vključuje dva vidika: najprej se naučite odčitati dušno matrico, potem pa tehnike usklajevanja z dušno matrico. Da lahko živite polno življenje, kar vam pomaga tako pri ohranjanju zdravja, kot pri zdravljenju, če je zdravje že načeto ali porušeno ravnotežje. Potem, ko se uskladite s svojo dušo in si na novo (če bo treba, sestavite svoj nov dušni načrt, plan). Lahko najde svoje sorodne duše, partnerja in prijatelje, ki so bolj po vaši duši naravnani. Ravno tako se skozi tečaj naučite videti poslovne priložnosti in si upati začeti… Če je vaša težava odlašanje na takrat, ko je že “prepozno”, se jo potrudite odpraviti. Boje preprečiti, kot zdraviti, kajne?

Koliko časa traja celoten OnLine program?

Ta tečaj traja dve leti in zajema 7 sklopov, ki se med seboj dopolnjujejo in nadgrajujejo. Za vsak naslednji sklop boste prejeli natančen program. Manjkajoče znanje v primeru dopusta ali bolniške, lahko nadoknadite tekom dvoletnega tečaja, tudi za nazaj. V osebnih podpornih klicih, ki so dva dni v tednu, po 4 jutranje in 4 popoldanske ure, vam pregledam tudi manjkajočo snov iz prejšnjih delov, kadarkoli tekom trajanja programa. Pomembno je, da imate le dve uri tedensko volje za vpogled v vašo dušo in dušo vaših klientov, ki so lahko tudi vaši domači, družinski člani ali znanci.

Kdo bo moj spletni mentor tekom trajanja programa »Ključ do duše«?

Vaš osebni mentor bom jaz, Aleksandra Winkler Drole. Moje izkušnje segajo daleč v leto 1997 in kot se me mnogi še zelo mlado spomnite s TV ekranov največ iz oddaje »Sašine vizije« pa iz mnogih časopisov in revij, ko sem še napovedovala politične dogodke, pa vse do gospodarske in vremenske tematike… Še vedno je vse »preverljivo«. Danes me lahko spremljate v mnogih TV oddajah in v najbolj branih revijah v Sloveniji, kot tudi na portalu duhovnost.eu, kjer sem bolj natančno karmično prognosticirala tudi NAPOVED ZA LETO 2020, ki je tako zelo, zelo neobičajno.

Koliko stane?

OPOMBA. Žal me ni nihče vprašal, koliko bom iz teh semen dobil pridelka…Vedno preračunajte, če je naložba vsaj toliko donosna, da reši vaš problem in da se vam naložba izplača. Naložba se vam bo povrnila z delom na 8 strankah. V primeru, da tega dela ne bi opravljali profesionalno, torej za dodaten honorar ali kot poklic, se vam izplača samo zase, saj si tako počistite blokade, omejitve, ki vam preprečujejo napredek, pritok obilja, bogastva, uspešne kariere v vaše življenje.

On-line program je najugodnejša cenovna varianta. Ne bo dodatnih stroškov prevoza, pa plačilo za popoldansko varstvo otrok, pa izostanek od delovnega mesta in zaposlovanje študenta, zaradi vaše odsotnosti, če imate privatno dejavnost.. Tukaj odpadejo tudi vsi naši stroški najemnine predavalnice, ker je predavanje že posneto. Ni poštnega pošiljanja, temveč vse dobite na vaš e mail. Zato pa se lahko pogovarjava preko Skype ali Mobija in pregledujeva vaše »odčitke« – branja dušne zgodbe… Že v 2. stopnji lahko delate s svojimi klienti, znanci, prijatelji, ki vam že sofinancirajo program, torej je za mnoge, ki se znajdejo tečaj delno ali pa v celoti so- financiran.

Boljše ponudbe torej ne bo!

Ali prejmem potrdilo oz. certifikat?

Da, svoje znanje boste predstavili s petimi strankami – klienti, ki si jih izberete sami. Običajno so to neplačane stranke, prostovoljci, ki jih potrebujete za vajo. Preden bi svoj »izdelek« ponudili svojim strankam, ga bova skupaj preverili.

Natančna navodila še prejmete, zato brez skrbi.

Prijava? Pričetek?

Izpolnite prijavnico, ki vam jo pošljem po tel. pogovoru, po eno urnem branju DUŠNEGA ZAPISA. Rok za prijavo je do 15. septembra oz. do zasedenosti prostih kapacitet. 20. septembra pa že prejmete prvo gradivo in pričnemo…

Pisma vaših hodnikov:

Zdravo, se enkrat hvala. Moram recti da sedaj marsikaj bolje razumem glede svoje osebnosti in res so take globoke stvari ki so resnicne. Npr. druzina mi res veliko pomeni, tudi to neizmerno moc cutim v sebi in imam jasen cilj. So mi pa sedaj druge karakterske stvari bolj jasne, ker vem zakaj delujem tako kot delujem in ja imam moldavit ko sem ga kupila in do bila po posti je bil tisti obcutek da sem dobila nekaj kaj mi je manjkalo del sebe nazaj hvala

17:50

Sonja O.

Mon, Aug 27, 3:34 PM (7 days ago) to me

Aleksandra, pozdravljena.

Zahvaljujem se za vse poslano gradivo. Si bom napisala vprašanja za jutri za FB live…

Še eno vprašanje glede določitve dušne skupine – ne vem če sem prav razumela: če je poleg izvorne DS prisotna tudi prevladujoča oz. podrejena, ali določimo tudi ime za prevladujočo oz. podrejeno?

Hvala milionkrat, da sem lahko na tem tečaju, že do sedaj o sebi in svoji duši vem in razumem mnogo več, kot sem zmogla o sebi spoznati skozi vseh 53 let življenja. Danes sem prebrala še mojo DS Vega – kako enostavno razložljive so mnoge moje nepravilne odločitve. Če jih v začetku tečaja nisem znala določiti oz. se nisem mogla opredeliti ali so pozitivne ali negativne, se mi sedaj iz dneva v dan kaže bolj jasna slika.

Pozdrav Sonja

Imate vprašanje, ki tukaj ni opisano?

Pišite mi na e- mail: aleksandra.vizionar@gmail.com

Z ljubeznijo,

Vaša karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov,

Aleksandra Winkler Drole

Program

Slike