Opis

Prihaja meditacija od prazniku Uriela, ki bo za vas kot čaroben raj miru. Kajti to je nadangel Uriel. Znan kot tisti, ki v ljudeh prebuja mir in svetlobo s svojim znanjem. Vodil je preroka Enocha, ki je kasneje postal nadangel Metatron. Dajal mu je znanje, jasnovidne uvide, vodstvo in mu kazal angelske možnosti. Pravijo, da ima v sebi toliko svetlobe in modrosti, da ščiti človeštvo pred vsemi nižjimi energijami. Le-te se tako ali tako pojavijo zaradi strahov in notranje teme, ko ljudje ne verjamejo vase.

Zato se na ta večer luči vse spremeni.

Odpotujte v Urielov preroški raj, kjer vas čaka prav posebna klop. Ko se vsedete na njo, razprite dlani in čarovnija se začne:

– predajte Urielu vse dvome ali situacije za katere niste prepričani o svojih izbirah ali poteh naprej
– prisluhnie Urielu ko vam razkrije resnice vaše duše ali druge vosoljne skrivnosti-modrosti
– sprejmite od Uriela ideje o tem kako lahko manifestirate svoje želje in sanje
– Uriel vam bo razsvetlil sliko tam, kjer je vi resnično niste zmogli razumeti
– poprosite ga, da vam odstrani določene ovire in ščisti pot, kjer jo sami težko
– sprejmite njegovo aktivacijo sprejemanja angelske pomoči – to kodo bo predal v vašo levo dlan
– v vašo dlan boste s pomočjo Uriela tudi zapsovali usodo, ki jo želite od tega trenutka dalje
– zaprosite ga ga za blagoslov jasnovidnosti, da boste prepoznali nebeške znake in vodstvo

To pa še ni vse.

Sledi druga, kratka invokacija.

Aktivirali boste vaše DARILO – URIELOVE DIŠEČE PALČKE. Ko jih boste prižgali doma se bo aktivirala njegova energija, Uriel vam bo šepetal kreativne rešitve in ideje. In še in še. Dovolite, da vas ta čudoviti nadangel preseneti s svojo svetlobo.

O NIZU MEDITACIJ »ANGELSKI ČUDODELCI«

Angeli … tista pravljična ljubezen, ki bo človeštvo naučila ponovno verjeti v svoje sanje. Vsi, katerih se je dotaknila moč njihovih kril so pričali o tem, kako zelo se je spremenilo njihovo življenje. Meditacije z angeli so prinašale upanje in številne energijske razrešitve. O da, zato so angeli pravi čudodelci. In ta beseda je še preskromna za to, kar nam dajejo.

Spremenili so tudi moje življenje. Spominjam se časov trnja življenja, ki me je bodlo na vsakem koraku. Ko sem izčrpala vse možnosti odgovorov zakaj se to dogaja ravno meni, so vstopili v moje življenje angeli. Ko sem prvič slišala njihov glas, sem težko verjela, da govorijo meni. Le zakaj bi govorili nekomu, ki sploh ne verjame več v nič? Le zakaj? Nato sem spoznala, da govorijo vsem. Tistim upanja polnim in tistim, ki so le-tega že izgubili. Bila sem slednja. Da bi se kot pravi čudodelci dotaknili moje usode in mi rekli: »Poskusi znova.«

Vem in čutim, da ste zunaj ljudje, ki potrebujete svoj »poskusi znova.« Vaše tihe želje ali pa bolečine so priletele na angelska ušesa in angeli so mi predali sporočila za vas. Slišite jih lahko seveda tudi sami. A posebne meditacije »Angelskih čudodelcev« so postale kažipot, da boste lahko ta sporočila razumeli in jim zaupali. Jaz pa bom za vas glasnica, ki vam bo pomagala razumeti vodstvo angelov, zato, da bi mu lahko sledili.

Izbrani so bili posebni datumi in meditacije čudovitih energij, ki bodo izbirale različna področja življenja in z njimi povezane angele.

To bo nebeško popotovanje, katerega cilj je v enem letu doseči aktivacijo in iniciacijo vseh izbranih angelov in nadangelov, ter njihovih žarkov za popoln spekter angelske mavrice življenja. Angelski žarki so svetloba preko katere potujejo in z nami komunicirajo angelske sfere. Angelsko mavrico življenja predstavlja 7 žarkov za popolno duhovno zavest, ki živi v obilju. Tako poznamo 7 žarkov: modrega za zaščito, življenjsko poslanstvo, pogum, odločitve, motivacijo (vodilni angel je nadangel Mihael); vijoličnega za vse oblike transformacije in angelsko alkimijo (vodilni angel je nadangel Zadkiel); rožnatega za ljubezen in odnose s sorodnimi dušami (vodilni angel je nadangel Kamuel); rumenega za mir, harmonijo, mirne misli in čustva (vodilni angel je nadangel Jofiel); rdečega za ideje, informacije, poslovnost, finance (vodilni angel je nadangel Uriel); belega za sporočila Nebes vseh vrst (vodilni angel je nadangel Gabriel) in zelenega za energijsko uravnovešanje in angelsko podporo (vodilni angel je nadangel Rafael).

Meditacij in aktivacij bo vse skupaj 18, saj številka 18 kot angelska številka predstavlja kombinacijo novih začetkov, preporoda, misli, ki ustvarjajo novo usodo (številka 1). ter obilje, karmične nagrade in manifestacijo (številka 8). Skupna številka 18 tako prinaša sporočilo o popolni podpori angelov. In ta podpora daje zagon in omogoča manifestacijske čudeže. Izberete lahko posamezno meditacijo, ali pa vseh 18 za popolno meditacijsko-angelsko preobrazbo.

Nekatere angele, ki so se sami izbrali za to vašo preobrazbo že poznate, druge boste morda srečali prvič. Vsaka meditacija prinaša angelsko darilo: angelsko svečko, palčko, talisman in podobno. Darila so izbrana, da vas in vaš dom ter delovna okolja opremijo z vibracijo angelske energije.

Naj se zasliši let angelskih kril in naj se angelska alkimija prične. Vabljeni!