Opis

V torek 29.9.2019 ob 9.30h bo prva delavnica od 7 ih.
Kar 70 % žensk ne doživlja orgazma ali pa ga igra, ženske nimamo časa zase in za svoj užitek, da si damo to kar potrebujemo. Če ženska nima zadovoljenih primarnih potreb, se težko prepusti in uživa v trenutkih.

Če bomo le nekaj minut dnevno investirale vase, v svojo ženskost, v spolno energijo in zadovoljenost, v osebno rast, nekaj naredile za več energije, veselja in radosti v življenju, se nam bo investicija bogato obrestovala. Ste vedele kako pomembno je čutiti svojo yoni in maternico ter se z njima povezati? Na delavnici PREBUDI IN ZAČUTI ŽENSKO V SEBI se bomo to tudi naučile

Program je pripravljen za pripadnice ženskega spola, ki se dnevno soočate s številnimi aktivnostmi, obveznostmi in stresom. Na kožo je pisan damam, ljubimkam, študentkam, gospodinjam, aktivnim ženskam v službi ali poslu, v partnerstvu ali samskim, z ali brez otrok. Idealen je za ženske, ki želite storiti najprej nekaj zase in s tem tudi za svoje bližnje. Čas je, da se vrnete k sebi in zacvetite kot vrtnice v popolnem razcvetu ženskosti.

Seksualnost in seksualna energija sta zelo pomembno področje, saj to je v resnici življenjska energija, ki kreira nova življenja. Vzemi temo resno. Toplo vabljene vse, ki vas tema pokliče!

Več o tem zakaj bi bile na tej delavnici pa na : https://la-vita.si/2018/…/24/delavnica-zacuti-zensko-v-sebi/