Opis

Seminar » Razvoj aure in evolucija človeštva « je zasnovan na dosežkih petindvajsetih let raziskovanja Gorana Tasića. Z autorjevo knjigo, prevedeno v nekaj svetovnih jezikov je to edinstveni program, ki vas bo vodil čez procese razvoja zavesti preko direktnega kontakta s Kozmično zavestjo. Ob izvajanju tega procesa prihaja do iniciranja oziroma do kreiranja novega telesa, ki ima vse funkcije živega organizma, katerega lahko smatramo kot kozmično telo razvite aure.

Telo razvite aure ima mogočnost izmenjave informacij, energije in materije z okolico. Za razliko od nerazvite aure ima sposobnost metabolizma. Ko se telesu razvite aure doda naša zavest, prisotna v naši duši, se dobi popolnoma neodvisno entiteto, ki obstaja na višjem materialnem nivoju. O tem govorijo največje svetovne religije skozi zgodbe o reinkarnaciji, tranziciji ali Vstajenju. Prav z razvojem telesa aure se prekine cikelj neskončnih reinkarnacij se tem se začne proces, ki ga v krščanski duhovni tradiciji poznamo kot Vstajenje.

Goran Tasić je v svoji raziskovalni praksi odkril direktno povezavo izmed stopenj razvitosti telesa aure z nivojem zavesti in človeškega duhovnega dosežka. Na tem seminarju vas autor metode popelje čez proces razvoja telesa aure v teoriji in praksi. Autor na koncu odkrije tudi svoja najnovejša spoznanja o tem kako se pride do najvišje ravni razvoja telesa aure in kakšen je namen.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD SEMINARJA:
• Razumevanje faz razvoja telesa aure.
• Kako se inicirajo čakre in kako se širi aura v prostoru ( skozi teorijo in praktične vaje).
• Kako se doseže in kako fizično izgleda neposredno iniciranje vsake čakre posebej.
• Kaj pomeni razvita aura in njen pomen na vseh življenskih nivojih.
• Kako biti v stanju, da spremljate razvoj telesa aure.
• Zakaj razvita aura ščiti od negativnega vpliva in napadov.
• Kako v svojo prakso joge in meditacije vnesete korekcije, ki vam bodo pomagale, da razvijete sedem formacijskih čaker. Namreč, pokazalo se je, da ima samo 10% praktikantov duhovnih tehnik dobro razvite čakre in s tem tudi auro.

TA SEMINAR JE ZA VAS ČE….
• Razmišljate o tem, da uvedete v svoje življenje prakso meditacije in napredujete na vseh nivojih.
• Prakticirate jogo in meditacijo in želite dodatno znanje ter nov pristop v svojem duhovnem razvoju.
• Vsem vam, ki želite da preizkusite dobrobit razvoja telesa aure v vsakdanjem življenju pri izboljšanju psihofizičnega blagostanja.
• Če vas zanimajo novi pristopi duhovnosti in imate radi inovativne metodologije.
• Če ste ugotovili, da je končno prišel čas, da se posvetite sebi na pravi način.

PRIJAVITE SPREJEMAMO NA: zadusointelo@gmail.com, tel: 041-719168 (Lija), do zapolnitve mest.

CENA:
120 EUR (DDV je vkljucen v ceno)
90 EUR (DDV je vključen v ceno) – VELJA ZA PRIJAVE DO 21.10.2019

BREZPLAČNO uvodno predavanje od 10 do 11 ure. Za vse, ki se želite spoznati z osnovnimi principi razvoja aure ( POTREBNA PRIJAVA)

LOKACIJA: JOGA STUDIO SADHANA, UKMARJEVA 4, LJUBLJANA-RUDNIK

Predavanje poteka v srbohrvaščini.

Dodatne napotke dobite po plačani prijavi nekaj dni pred pričetkom seminarja.

Več o Goranu Tasići in njegovi metodi lahko si lahko ogledate na Youtube kanalu Na rubu znanosti sa Krešimirom Mišek https://www.youtube.com/watch?v=YUIYAfAhLiQ