Opis

Krija Tantra joga delavnica je namenjena tistim, ki čutite, da spolnost nosi v sebi velik potencial za mistična izkustva in cenite samostojnost, neodvisnost in razmišljanje izven običajnih okvirov. Pridite, če bi se radi s partnerjem globoko intmno povezali in delili z njim svetost svoje duhovne poti.
Smo Vama Marga šola in na višjih stopnjah učimo kundalini krije, ki jih lahko vključite v ljubljenje in zavestno prebujate kundalini. Če pripadate kakšni drugi jogijski smeri, boste postopno pridobili razumevanje kako lahko vašo sadhano integrirate v spolno življenje.
Primerna je tudi za vse, ki nimate partnerja, saj se boste naučili konstruktivno uporabljati in usmerjati svojo spolno energijo.

Na začetni delavnici predstavimo osnove tantrične saddhane: meditacijo, mantre, mudre in asane. Učimo se biti iskreni, spontani in neustrašni v duhu tantričnega temperamenta Vira Bhava (herojski temperament). Spoznavamo pomen kundalini energije, osnove tantričnega pristopa k spolnosti in kako naše ljubljenje poglobimo in uporabimo kot odskočno desko za doseganje spremenjenih stanj zavesti.
Na delavnici ne delamo nobenih spolnih praks, dobili pa boste nasvete in navodila za delo doma.

Več infromacij: https://bit.ly/368a3uc
Prijava: https://forms.gle/obTo8yzFh5tnoqz66 ali na info@kriyatantra.com
Cena 3-dnevne delavnice: 160 eur

Delavnico vodi David Hrovat, dolgoletni asistent Polone Sepe v šoli Krija tantra joge, iniciiran v Krija jogo, čaščenje Kali in klasične tantrične sadhane, študent Swamija Anandakapile Saraswatija. Trenutno je član tudi dveh zahodnih ezoteričnih šol.