Opis

Svet, ki ga doživljamo okoli sebe je ogledalo naših misli in projekcij. Rebirthing nam pomaga, da se prebudimo in ozavestimo svoje življenje.

Rebirhing je tehnika povezanega dihanja s katerim se osvobajamo (ne)poznanih blokad, stresa, travm in neprijetnih dogodkov, ki so v nas pustili energetski, mentalni in čustveni odtis. Ko se taki dogodki »predihajo«, se osvobodimo čustvenega in mentalnega naboja, ki nas je pred tem obremenjeval.

Večina naših omejujočih misli izhaja iz prenatalnega obdobja, vključno z osebnimi zakoni na podlagi katerih delujemo nezavedno in kompulzivno.

Rebirthing omogoča globoko raziskovanje sebe in svoje notranjosti. Omogoča višja stanja zavesti in prisotnosti. Dvigne nivo življenjske energije in vodi do regeneracije na vseh nivojih.
Osnova tehnike je zavestno povezano dihanje. Dihu povrne njegovo prvobitno moč, ki človeka poveže z življenjsko energijo, ki je večinoma neprebujena in neizkoriščena. Vsako srečanje z rebirthingom je edinstvena izkušnja. Vsak udeleženec ima svojo izkušnjo in doživetje, ki se pri vsakomur razlikuje.

Večina ljudi pri dihanju ne uporablja celega potenciala, ki nam ga dihanje lahko ponudi. Z rebirthingom se dihanje sprosti in osvobodi, tako, da pridobite zmožnost zavestnega dihanja z resnično polno kapaciteto. Tako dihanje prinese v telo veliko količino kisika, kar sproža globoko regeneracijo na vseh nivojih.

Rebirthing ni primeren za posameznike z epileptičnimi napadi, hujšimi srčnimi bolniki in osebami, ki uživajo različne vrste drog.

Kako nam rebirthing pomaga:

– Telo hitreje obnavlja svoje celice, kar omogoča normalno delovanje
organov

– Čustvena in mentalna razbremenitev

– Zaustavlja se proces staranja – telo se začne pomlajevati

– Pospešuje metabolizem- odpadne snovi in toksini se s telesa
hitreje odstranijo

– Odpravljajo se različne energetske blokade ter vzroki bolezni in
neravnovesja v telesu

– Izboljšanje koncentracije in intuicije

– Omogoča pristnejši stik s seboj in nas hitreje vodi do življenjskih
ciljev

Datum in čas skupinskega rebirthinga: sobota 3.10.2020 od 10:00 do 12:30 ure v Ljubljani (Zavod Gnozen, Kersnikova 5a)

Priporočljiva so udobna oblačila. Vsaj 2 uri pred začetkom rebirthinga se vzdržite obilnejšega prehranjevanja.

Voditelj: Grega Gregorec

Več o rebirthingu na

https://www.slohipnoterapija.org/rebirthing

Program

Slike