Opis

Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost samozdravljenja ter sposobnost, da lahko pomagamo drugim in pridemo v stik s svojo dušo.

Vsako stopnjo osvojimo na posameznem tečaju. Posameznem zato, ker je reiki energija ena izmed najmočnejših poznanih čistilnih in zdravilnih energij, s katero je priporočljivo osvajati postopoma. Zato se izvajajo postopne iniciacije s postopnim osvajanjem reiki znanja in obvladovanjem reiki energije.
Pogoj za udeležbo tečaja Reiki 3. stopnja:

Obiskana tečaja in iniciacija v 1. in 2. stopnjo Reikija. Ni pomembno, kje oziroma pri kom ste bili iniciirani in opravili posamezen tečaj 1. in 2. stopnje. V kolikor še nimate iniciacije ter vas zanima delo z Reiki energijo, predlagamo obisk tečajev:

Reiki tečaj 1. stopnja: https://www.pesem-duse.com/reiki-tecaj-1-stopnja
Reiki tečaj 2. stopnja: https://www.pesem-duse.com/reiki-tecaj-2-stopnja

PROGRAM REIKI 3a. stopnja – Mojstrska stopnja:

poglobljeno delo z reikijem;
spoznavanje mojstrskega simbola DAI-KO-MJO (ojačanje delovanja ostalih simbolov, ojačanje reiki energije v nas, zdravljenje na daljavo) in njegov pomen;
iniciacija v mojstrsko stopnjo ter v simbol;
uporaba simbola in praktično delo z reikijem;
naučitev energijskih vaj z reikijem – reiki blagoslovov;
priprava na 2. del mojstrske stopnje – reiki učitelj.

Zoran Zavor: “Z iniciacijo v reiki 3 pridobimo še dodaten simbol DAI-KO-MIO, kateri nam omogoča zdravljenje na najvišji duhovni ravni, tam kjer nastanejo stvari. Energijski pretok postane bistveno hitrejši kot na prejšnji stopnji. Z reikijem 3 delamo reiki blagoslov 63 dni, za našo preteklost, sedanjost in prihodnost, tako da so spremembe velike in hitrejše. S tem nam je omogočeno, da lahko zaživimo življenje, ki nam najbolje ustreza.”
Kaj s tečajem pridobimo?

Na tečaju prejmete pisno gradivo in pripomočke za praktično delo, nematerialno pa osvojite močna energijska orodja za delo na sebi, energijsko podporo in vključitev v kolektivo zavest tiste življenjske različice, kjer lahko postanete to, kar hočete biti.
Iniciacija

Za začetek dela z reikijem je potrebna iniciacija, ki nas poveže v srcu, duši, telesu in duhu.

Pri iniciaciji vzpostavimo stik z univerzalno kozmično zavestjo, ki se s tokoma iz središča vesolja in iz središča zemlje združi v srcu in od srca potuje naprej v roke. Le-te se nenadoma ogrejejo in če jih položimo na objekt, lahko pod njimi zlahka začutimo okrepljene energijske pretoke v obliki toplote, mravljinčenja, žarčenja …

*Tečaj je namenjen vsem, ki že imate reiki 2. stopnje, ne glede kje ste bili iniciirani.
*Možna je tudi ponovitev tečaja, neglede kje ste bili na tečaju.

Kje: Ljubljana

Kdaj: 27.3.2020 (15:30 – 21:00)

Tečaj vodi: Zoran Zavor, reiki mojster in učitelj, specialist za osebno rast

VEČ O TEČAJU / PRIJAVE: https://www.pesem-duse.com/reiki-tecaj-3-stopnja