Opis

Vabim vas na RITUAL Z ZVOKOM GONGA posebej namenjenemu za odpravljanje blokad na področju ZDRAVJA in MEDSEBOJNIH ODNOSOV v petek, 10. januarja ob 19.00 uri v prostorih Holističnega center Moč srca, Vetrinjska ulica 12, Maribor.

Ritual z zvokom gonga je edinstvena vrsta zvočne prakse, ki vključuje uporabo terapevtskih gong zvokov in drugih različnih glasbil in vibracij za doseganje prostora, v katerem se lahko popolnoma sprostimo, odpustimo omejitve in se na novo reprogramiramo.

Zvočna terapija se že dolgo uporablja za lajšanje številnih zdravstvenih stanj. Gre za razumevanje, da vse oblike snovi – vključno s celicami našega telesa – vibrirajo na različnih frekvencah.

Dejavniki, kot so stres, napetosti, pričakovanja družbe in veliko drugega, povzročajo, da celice in organi v našem telesu začnejo vibrirati drugače. Posledično se poruši ravnovesje. Ritual z zvokom obnovi ravnovesje v našem celotnem telesu, zato je počutje po tem, po opisu vseh, ki so to doživeli, mirno, spokojno, občutek, kot da ti tona težav, ki so prej ležala na ramenih odpade.

Ko se ponovno vzpostavi ravnovesje je tako, da se to čuti na vseh področjih v življenju. Ko se na začetku zvočne zgodbe postavi jasne namen in v tem primeru, v petek, 10. januarja bo odpravljanje blokad na področju ZDRAVJA in MEDSEBOJNIH ODNOSOV, je moč dogodka veliko večja.

Gong se je uporabljal že pred 4.000 leti in je znan kot inštrument izredne transformacijske moči. Že tedaj so ga uporabljali mnogi zdravilci kot svoje orodje. Njegov ocean zvoka naše celostno bitje na vseh ravneh preporaja in harmonizira. Njegov zvok pomlajuje naša telesa in nam odpira doživljanje polnosti življenjske energije.

S seboj prinesite ležalko, kaj za pokriti, vzglavnik, veliko vode. S pitjem vode pričnite že dan prej. Pridite 15 minut prej.

Doprinos je 20€.

ZAČNEMO OB 19.00 URI.

Prijaviti se je možno na telefonsko številko 040 337 369 ali dotik.srecnegasrca@gmail

Z vami bova:

Roman Gostiša, glasbenik in Razvojni Coach. Je tako rekoč rojen z glasbo, saj se je že skozi osnovno šolo izobraževal tudi na glasbenem področju. Je učenec velikega mojstra gongov Dona Conreauxa iz New Yorka. Izobrazba s področja klasičnih masaž, pa mu je pomagala pri raziskovanju in poglabljanju zvočnih masaž.

Dina Košir, Usui Reiki mojstrica in učiteljica, praktik ThetaHealinga (ThetaHealing® Osnovni DNA (Basic), ThetaHealing® Nadaljevalni DNA (Advanced), ThetaHealing® Manifestacija in Obilje, ThetaHealing® Mavrični otroci), izvajalka Access Consciousness Bars negovanja, MTVSS, Facelift praktik, telesnega procesa Korekcija vida in pozivanje slepote, kristaloterapevtka in aktivna voditeljica skupinskih vodenih meditacij.

Naj vse življenje prihaja k nam lahkotno, radostno in veličastno.

Iz srca vabljeni,

Dina & Roman