Opis

Kdaj: 2. in 3. 11. 2019
Ura : sobota ob 9.00 do 17., nedelja od 9.00 do 17.00 ure.

Um zmore vse kar si zastavimo v življenju.

Ob besedi cilji, takoj pomislimo na poslovne uspehe. Toda temu ni tako, cilji so pomembni tudi na osebnem področju. Cilji niso veliki ali majhni, pomembno je samo to, kaj z nas predstavljajo?
Na tej delavnici se bomo naučili:
– Postaviti najbolj skrito željo.
Kaj je trenutno za vas najbolj nedosegljivo? Kaj predstavlja za vas jagoda na smetani? O čem sanjate že vse življenje? Kaj bi počeli če bi vedeli , da boste živeli samo še eno leto? Kje se vidite jutri, čez en mesec, čez eno leto?

– Prepoznati potenciale v vas.
Narava vam je dala vse: um, telo, znanje, vizijo in strast. Kateri so vaši? Našli jih bomo s skupnimi močni in naučili se jih boste prepoznavati vsak dan.

– Prepoznati vse zaviralce na vaši poti.
Odločimo se za cilj in kaj kmalu od njega odstopimo, saj na našo odločitev vplivajo: družina, partner, prijatelji, družba in splošne družbene norme. Kako se temu ubraniti in kaj je vzrok, da prevzamemo njihovo mnenje boste izvedeli in prepoznavali na vašem primeru.

– Kako uresničiti vašo vizijo.
Prepoznali boste vse svoje potenciale in napisali svoj lastni prispevek. Naučili se boste ustvarjati svojo zgodovino in na kakšen način lahko prispevate družbi in vaši okolici. Globalizacija je naredila to, da je svet zelo majhen in s tem tudi možnost, da našo idejo lahko hitro razširimo po svetu.
Tega se bomo tudi učili.

Delavnica je namenjena vsem starostnim strukturam. Tudi v tretjem življenjskem obdobju smo lahko aktivni in s tem si zagotovimo boljše mentalno in fizično zdravje.
Na delavnici vam bo v pomoč tudi vaša pisava, katere se bomo dotaknili potom grafologije. Ravno tako bomo odkrivali prepričanja, strahove in občutke. Naučili se bomo umiriti svoj um, takrat ko je um umirjen in ni nasičen z ostalimi informacijami, pridemo do odgovorov na vsa vprašanja. To niso klasične meditacije temveč z namenom. Povezovanje z znanji na univerzalni ravni.
Ob rojstvu nam je bila dana pravica, da smo v tem življenju srečni, sproščeni in ustvarjalni.
Si želite tega tudi vi?
Na delavnico boste prejeli vso potrebno gradivo.
Pačilo lahko izvedete preko računa ali osebno.
Vabljeni v našo družbo!