Opis

Življenje vsakemu od nas v njegovi učilnici Življenja prinaša situacije po katerih spoznavamo sebe, druge ljudi in življenje samo. Verjetno se vsakemu od nas kdaj zgodi, da se posamezne situacije ponavljajo vedno znova in znova.

Mnogim od nas se kljub vsemu »delu na sebi«, nekatere situacije ponavljajo in lekcij ni konca. Kljub temu, da lahko vemo, da so vzroki za stanje lahko zakopani globoko v nas samih, včasih porabimo desetletja za razrešitev.

Negativen vpliv preteklih življenj se pogosto izraža skozi neželene okoliščine in notranje doživljanje posameznika (občutljivost), katerega s terapijskimi pristopi, usmerjeni na sedanje življenje, ne uspejo razrešiti.

Obstaja več možnosti razrešitev vzrokov, ki izhajajo iz preteklih življenj. Po mojih izkušnjah je ena najboljših regresija v pretekla življenja.

V tokratni regresiji boste najprej potovali v osrčje vzroka vaše težave, nato pa bomo vzpostavili kontakt z delom nas samih, ki je strukturo energije dotične težave že razrešil. Ker so vsi pomembni vzroki in njih rešitve v nas samih, jih zato iščimo tam, kjer jih je pogosto edino mogoče najti.

Primeri težav, ki se lahko razrešujejo z regresijo:

nepojasnjen strah, nezaupanje, depresija
obsesivne misli brez znanega vzroka (moram to in to)
nepojasnjen občutek krivde, jeze, sramu
nepojasnjene bolečine in bolezni
težaven odnos z nekom, pa ne poznaš realnega razloga za to
odtujenost od tega sveta ipd.

Nekatere izkušnje udeležencev:

· https://www.osebnostna-rast.si/regresija-pretekla-zivljenja-karma/regresija/40-izkusnje-uporabnikov/160-nepojasnjena-bolecina-je-izginila

· https://www.osebnostna-rast.si/regresija-pretekla-zivljenja-karma/43-skupinska-regresija/173-skupinska-regresija-izkusnje-udelezencev

Potek regresije:

Predstavitev in oblikovanje jasne namere za vsakega udeleženca
Regresija v preteklo življenje in energijska osvoboditev
Podelitev in intuitivno svetovanje

Pogoj: odločitev/namen in psihofizična stabilnost.

Trajanje: od 17.00 do 20.30. Cena: 40,00 evrov do zasedbe mest (8).

Prijava na e-mail: zdruzenjeza@gmail.com. Zaradi omejenega števila mest, je prijava neobhodno potrebna in je potrjena z odgovorom na e-mail.