Opis

Življenje vsakemu od nas v njegovi učilnici Življenja prinaša situacije po katerih spoznavamo sebe, druge ljudi in življenje samo.Verjetno se vsakemu od nas kdaj zgodi, da se posamezne situacije ponavljajo vedno znova in znova.

Mnogim od nas se kljub vsemu »delu na sebi«, nekatere situacije ponavljajo in lekcij ni konca. Kljub temu, da lahko vemo, da so vzroki za stanje lahko zakopani globoko v nas samih, včasih porabimo desetletja za razrešitev.

Obstaja več poti in ena najboljših za vzroke težav, ki izhajajo iz preteklih življenj, kar jih poznam, je regresija v preteklost/pretekla življenja.

V tokratni regresiji boste najprej potovali v osrčje vzroka vaše težave, nato pa bomo vzpostavili kontakt z delom nas samih, ki je strukturo energije dotične težave že razrešil. Ker so vsi pomembni vzroki in njih rešitve v nas samih, jih zato iščimo tam, kjer jih je pogosto edino mogoče najti.

Primeri težav, ki se lahko rezrešujejo z regresijo:
-nepojasnjen strah, nezaupanje, depresija
-obsesivne misli brez znanega vzroka (moram to in to)
-nepojasnjen občutek krivde, jeze, sramu
-nepojasnjene bolečine in bolezni
-težaven odnos z nekom, pa ne poznaš realnega razloga za to
-odtujenost od tega sveta ipd.

Izkušnje nekaterih udeležencev:https://www.facebook.com/searfina.sem/notes?lst=100003665233443%3A100003665233443%3A1571675011

Potek regresije:
-Predstavitev in oblikovanje jasne namere za vsakega udeleženca
-Regresija v preteklo življenje in energijska osvoboditev
-Podelitev in svetovanje

Pogoj: namen regresije in psihofizična stabilnost.

Trajanje: od 17.00 do 20.30. Cena: 40,00 evrov do zasedbe mest (8).

Prijava na e-mail: zdruzenjeza@gmail.com. Zaradi omejenega števila mest, je prijava neobhodno potrebna in je potrjena z odgovorom na e-mail.

Vodi dr. Kristina Knific