Opis

Ponedeljek, začetek delovnega tedna. Ste tudi vi čemerni že v nedeljo zvečer, ko pomislite na nov delovni teden? Se vsak ponedeljek zbujate s tesnobo v prsih? Odhajate skozi vrata svojega doma slabe volje, nerazpoloženi, že ko samo pomislite, koliko obveznosti vas čaka v prihajajočem tednu? Jaz sem se tako počutila vsak ponedeljek. Dokler nisem pred sedmimi leti spoznala krasno tehniko za samopomoč, metodo EFT ali tapkanje in jo začela redno uporabljati.
Metoda je sila preprosta, a učinkovita. Po raziskavah sodeč celo najučinkovitejša izmed alternativnih, pa tudi konvencionalnih metod. Pa tudi prijazna in spoštljiva je, saj sploh ni potrebno povedati, kakšno težavo želiš s pomočjo metode rešiti. Vedno je pri roki in ko se jo enkrat naučiš uporabljati, je krasno orodje za samopomoč.
Če želiš, da bo tvoj teden lahkotnejši, da bo tvoje življenje lahkotnejše,
te vabim, da se v ponedeljek, 20. 1. ob 18.00 uri pridružiš skupinskemu tapkanju.
Kje: v Ljudski univerzi Ajdovščina, Stritarjeva 1a

Predelujemo vsakič drugo težavo, od neprijetnih čustev, kot so krivda, jeza, sram in podobno, do slabih navad, odnosa do telesa in drugo. Temo določim jaz, kot vodja tapkanja, lahko pa tudi kdo od udeležencev skupine.
Skupina poteka vsakih 14 dni in se ji lahko pridružiš kadarkoli. Primerna je za vse starosti, za popolne začetnike ali že vešče tapkalce.
S pomočjo skupine boste hitreje prišli do uvidov. Skupina vam daje moč, motivacijo, občutek, da v težavah niste sami.

Vljudo vabljeni.