Opis

V teh dneh, ko nas pesti Korona virus, vas gotovo marsikaj skrbi.

Kaj če se okužim s korona virusom in se okužba prenese na bitjece, ki raste v meni?

Kako bom izpeljala porod brez partnerja?

Kako bom svoje detece obvarovala pred tem virusom, ko pride na svet? In najbrž še veliko drugega …

Kako to vem? Ker imam hčerko, ki bo čez mesec dni mamica.

Situacije žal ne moremo spremeniti, lahko pa spremenimo naš odziv na vse te dogodke. S pomočjo metode EFT ali tapkanja lahko v zelo kratkem času v veliki meri omilimo ali popolnoma odpravimo neprijetne občutke kot sta strah in tesnoba. Tista, ki te metode ne pozna in ne ve, kako deluje, si lahko več o tem prebere na moji spletni strani: https://tapkanje.si/, kjer je v video posnetku nazorno prikazan tudi postopek tapkanja.

Vabim vas torej na brezplačno skupinsko tapkanje za nosečnice, ki bo potekalo preko messengerja, vsako sredo od 18. do 19. ure. Samo pošljite mi sporočilo na e-pošto tanja@tapkanje.si ali pokličite na 040 900 472, da vas dodam v skupino. Začnemo 25. 3. 2020. Skupini se lahko pridružiš kadarkoli.

Če pa želiš, da se posvetim samo tebi in tvoji težavi in če želiš težavo hitreje rešiti, vabljena na individualna srečanja, kjer se preko messengerja ali skajpa dobiva 1:1. Tako vse skupaj poteka bolj osebno. Na individualna srečanja nudim 20% popusta (cena individualnega srečanja, ki traja 1,5 – 2h je torej 40€).

Za več informacij in prijave sem vam na voljo na telefonski številki 040 900 472 (Tanja), na e-naslov tanja@tapkanje.si ali preko Messengerja.

Vabljene!