Opis

ASTROHEALING je prav gotovo ena od najsodobnejših smeri v astrologiji, ki se je razvila šele v tem tisočletju in predstavlja astrologijo prihodnosti.

ASTROHEALING je astrologija pod vladavino Kirona, prvega astrologa in zdravilca, ki je v iskanju zdravila za svojo neozdravljivo rano in bolečino našel zelišča in naravna zdravila, s katerimi je zdravil sebe in druge.

ASTROHEALING je posebna nadgradnja astrologije, njen transformativni del. V AstroHealingu »zdravimo« težavne aspekte med planeti osebnega horoskopa in s tem zvišujemo svojo energijsko vibracijo. V bistvu gre za kombinacijo astrologije, ki predstavlja diagnostični del, in delo z različnimi vibratornimi esencami kot nosilci energijskega zapisa, vibracije, ta pa predstavlja terapevtski del.

ASTROHEALING temelji na obravnavi človeka kot energijskega bitja. Vsako neskladje, ki ga občutimo v sebi, kot so težavna čustvena in mentalna stanja, bolečine), težave v odnosih z drugimi ali težavne življenjske okoliščine, vse to je odraz našega notranjega neravnovesja, to pa astrologi prepoznamo kot težavne planetarne postavitve in neharmonične aspekte v osebnem horoskopu. Če planete povežemo s posameznimi energijskimi centri (ČAKRAMI) telesa, razumemo, da aspekti predstavljajo povezave in pretočnost energije med njimi.

IZOBRAŽEVANJE obsega 3 module
1. Modul Astroterapija
2. Modul AstroHealing
3. Modul Energijska astrologija

Začnemo z modulom 1 in nadaljujemo z modulom 2. Tretji modul, Energijska astrologija, poteka vzporedno z moduloma 1 in 2 in se izvaja skozi vse leto.
Zaželeno je vsaj osnovno poznavanje astrologije (natalne in prediktivne). Po potrebi bo program razširjen z dodatnim modulom, v sklopu katerega se bomo spoznavali s potrebnimi vsebinami s teh področij.

Podrobnejše informacije in prijave na info@astrohealing.si

ZAČETEK IZOBRAŽEVANJA
S predavanji začnemo 4. januarja 2020. Delo bo potekalo v manjših skupinah, z obravnavo astroloških kart udeležencev, zato je število mest omejeno.