Opis

Tvoja duša je zaslišala klic. In kar naenkrat veš, da je prišel čas, da se temu klicu odzoveš. Temu pravijo različno. Klic zemeljskemu angelu. Šepet bodočemu duhovnemu učitelju. Podano nalivno pero glasniku Nebes. To je duša “Lightworkerja”, nekoga, ki je poklican, da stopi v službo Nebes za lastno srečo in za služenje svetu. Z zagotovilom, da gresta z roko v roki.

Dobrodošli na tečaju, ki ga v našem ateljeju predstavlja Mihael Žmahar prvič. Preko svojega izjemnega duhovnega dela je srečeval ljudi, ki so v sebi čutili globok duhovni smisel. Vedeli so, da si ta smisel želijo deliti. Pa vendar so mnogi s čistim srcem vseeno obupali nad potjo delavca luči. Kajti duhovna krila so velikokrat zadela v zid težkih zemeljskih realnosti. Mnogi so iskali odgovor na to kako deliti svojo edinstveno svetlobo s svetom, ki se mnogokrat zdi vse prej kot le-ta – svetloba.

A Stvarstvo je močno potrkalo na vrata človeštva in opozorilo, da je čas nove ere tukaj. Čas, da se zaživi drugače. Čas, da se prepletejo duhovne esence z zemeljskim obstojem. Da se prebudi pozabljene resnice, zato da bi znali brati znake Nebes takoj in ne takrat, ko mora življenje to pokazai s težkimi naravnimi ali čustvenimi udarci.

In išče se ljudi…, ki so pripravljeni stopiti v vlogo duhovnih učiteljev oziroma v vlogo učiteljev energijskih povezav.

Pa se že zasliši glas mnogih dvomljivcev, ki bi najraje prijeli za sodniško kladivo in rekli: “Tega se ne moreš naučiti! Duhovni učitelj ali si ali pa nisi!”

Drži. Duhovnost ni naučena. Je del vsakega izmed nas. Vsi prihajamo iz zibelke Večnosti in vsi se želimo spomniti svojega izvora. Na Zemlji prehodimo premnoge poti, da bi se vrnili k tisti za katero vemo, da jo poznamo vsi – in to je pot svetlobe. Pa vendar se mnoga znanja razblinijo v tro-dimenzionalnem svetu.

In odločil sem se, da naredim tečaj posebnih iniciacij. Z namenom, da s posebnimi povezavami v vas prebudim tisto kar vi že ste, da poskrbim, da se spomnite svojih lastnih zmožnosti. Da vam pokažem pot do spomina, katera pa je bila mogoče do sedaj zaradi mnogih blokad naprehodna… Da končno zažarite v vsej svoji moči. Opravljen tečaj ne bo pomenil, da ste duhovni učitelji, a jaz vem, da to boste – ker boste dvignili lastno duhovno zavedanje in to nato naučili druge. To je duhovni učitelj. To je lightworker. In to je klic za vas.

Mnogi izmed nas, ki delamo v našem duhovnem ateljeju smo se v duhovne učitelje rojevali iz lastne bolečine in izgub. Takrat smo poiskali sebi podobne ljudi, ki so nam pokazali smisel v preizkušnjah in nas povedli na pot svetlobe. Da bi na njej lastno bolečino preobrazii v duhovno razumevanje. In to smo tudi storili. Izostrili svoje naravne darove. In sedaj smo to pot pripravljeni pokazati vam.

Pa če želite obogatiti svoje življenje, ali pa stopiti na mogočno pot dela s svetlobo za iskalce upanja in življenjskih odgovorov.

Tečaj bo vključeval veliko spoznanj o duhovnih resnicah, predvsem pa bo praktično naravnan z energijskimi iniciacijami, ki na energijski in dnk ravni aktivirajo duhovne spomine.

1. stopnja: ZEMELJSKI ANGELI
– kdo so zemeljski angeli in kaj je njihova vloga
– energijska skrb zase in za fizično telo zemeljskega angela
– odpravljanje blokad zaradi prejšnjih življenj, kjer se je delo s svetlobo končalo nepričakovano
– razumevanje sinergije med egom in dušo: posebne vaje, tehnike in iniciacije za poravnavo in simbiozo med obema
– spuščanje težkih navezav, ki znižujejo zavedanje
– yin/yang ravnovesje obeh svetov v zemeljskem angelu

2.stopnja: NEBEŠKI GLASNIK
– spoznavanje svojih vodnikov za različna dela na področju duhovih učenj
– iniciacije za kanaliziranje svetlobnih bitij
– predajanje sporočil višjih sfera: tehnike kanaliziranega pisanja in odpravljanje nebeško-kreativnih blokad
– odpiranje portalov med dimenzijami za močne meditacije in predavanja, ki jih ljudje lahko močno občutijo
– razumevanje in tolmačenje vizij in simbolov v meditacijah

3.stopnja: BRALEC SVETLOBNIH KOD
– branje aure za pridobivanje pomembnih informacij
– barvna terapija in informacije, ki jih lahko beremo preko barv
– oblikovanje zdravilne energije z eteričnim telesom
– branje različnih energij, ki potrebujejo presvetlitev (preobračanje negativnih esenc v duhovno, svetlobno razumevanje)
– branje informacij višjega jaza (pogrešanih, poškodovanih oseb, ki potrebujejo energijsko podporo, ko želijo nadaljevati zemeljsko pot in potrebujejo zato močno svetlobno pomoč)

4.stopnja: DUHOVNI UČITELJ
– iniciacije svetlobnih vrednot lightworkerja
– cikli lightworkerja
– vložene energijske investicije lightworkerja
– energijsko povezovanje z nebeškimi lightworkerji
– zaščitne iniciacije na poti svetlobe: ko se lightworker sreča z obsodbami, kritikami in napadi – kako najti možnost presvetlitve v pozitivno in kako zaščititi svojo vibracijo, da je nedotakljiva za te vplive
– prijateljstva in partnerstva lightworkerja
– karmične poti in nove zaveze
– lightworker in delo z naravo

Tečaj vključuje posnete vaje in meditacije za razvoj, tehnike domačega dela in tehnike dela z drugimi ljudmi. Je praktično naravnan in vključje veliko iniciacij.

PRIDOBLJEN NAZIV NA CERTIFIKATU: UČITELJ ENERGIJSKIH POVEZAV

DATUMI:

1.stopnja: 12. – 13. oktober 2019 od 10h do 19h
2. stopnja: 9. – 10. november 2019 od 10h do 19h
3. stopnja: 7. – 8. december 2019 od 10h do 19h
4.stopnja: 11 – 12. januar 2020 od 10h do 19h