Opis

Spletna šola za moderne oraklje ponovno odpira svoja vrata!

To je tvoja priložnost (edina v tem letu, saj šola odpre vrata le 1x letno), da se vpišeš v spletno šolo OM in preko mesečnih dogodkov z menoj dostopaš do zakladnice znanja, s katero zaživiš zavestno življenje kot moderni orakelj.

Če iščeš načine, da bi živel v visoki vibraciji, je ta šola prava izbira zate, saj ti bo dala znanje in podporo, da s svojo visoko vibracijo zase kreiraš najboljše situacije!

Želiš spoznati najbolj dragocene modrosti življenja?

Se želiš učiti od mene in bi rad, da ti predam svoje znanje in s teboj delim zavest, ki mi jo zaupajo duhovni vodniki?

Zavedaš se, da tvoja vibracija ustvarja tvojo situacijo, zdaj pa si želiš spoznati konkretne načine, kako svojo vibracijo izmojstriš, da si z njo v življenju skreiraš to, kar si zase želiš?

Odlično, na pravem mestu si! 🙂

Zate sem ustvarila spletno šolo Oracle Membership™, v kateri te učim, kako postaneš moderni orakelj!

To je spletna šola za zavestne ljudi, ki želijo poznati modrosti življenja, živeti zavestno in s pomočjo duhovnega vodstva zase ustvarjati izjemno življenje.

Kaj je spletna šola Oracle Membership™?

To je spletna šola, v kateri ti, kot medij in moderni orakelj, predam zavest in dragocene modrosti, da postaneš mojstrski kreator svoje realnosti.

Najboljše modrosti in najmočnejše tehnike, ki so mi jih do zdaj predali duhovni vodniki, bom delila s teboj! Vse, kar jaz vem, ti povem! Brez dlake na jeziku. Vse izveš!

Učila te bom vsega, kar mene učijo duhovni vodniki, da boš znal zase ustvariti vse to, kar si najbolj želiš.

Namen šole je, da ti ponudi prostor, kjer vsak mesec prejmeš bogato znanje in modrosti duhovnih vodnikov in s tem vsak dan prakticiraš zavestno življenje. Tako povečuješ svojo vibracijo in uspešno kreiraš svoje situacije.

Šola ti da znanje za vsa področja življenja.  

Želim se vpisati v spletno šolo Oracle Membership™ >>

Slike