Opis

Kajti nihče ni tako svet kot one…

Živali imajo posebno mesto v srcu ljudi in ne pravijo jim zaman angeli v kožuhih. Njihova energija na planetu je neprecenljive vrednosti in brez njih življenja samega pravzaprav ne bi bilo. In tako je tudi energijsko. Živali so izjemno cenjene v energijskem svetu in to so vsekakor od nekdaj vedeli tudi najbolj starodavni čarovniki, šamani in vsi, ki so močno delali z energijami narave. Energijsko gledano so tako živali postale močne prijateljice, ki svetu prinašajo številna sporočila. Pa če jih srečamo v naravi, sanjah ali pa…, če njihova sporočila in moč pokličemo v prav posebnih keltskih znanjih in kartah.

Dobrodošli na tečaj tisti, ki ljubite živali. A ne samo živali. Vi, ki ljubite mistična znanja, preko katerih nam govori živalski svet s čarobnimi sporočili. Obstajajo karte in z njimi povezana keltska znanja. To so karte preko katerih se dela s svetimi živalmi, da bi razbrali kaj vse se lahko od njih naučimo… in seveda uporabimo za svoje življenje.

Vaša udeležba na tem tečaju bo priklicala magične svetove keltskih interpretacij, ki bodo spregovorile preko kart in svetih živali. Za vse vas, ki vas navdušuje zamisel o odstrtih tančicah, ki zagotavljajo, da boste vstopili v edinstven in magičen svet, ki obljublja, da vas bo popolnoma očaral.

Nal Husič, ki sem oblikoval ta tečaj, sem že od nekdaj zaljubljen v vsa edinstvena sporočila, ki se vtkejo v karte. Karte so čudovito orodje, dane so planetu Zemlja, da bi lahko duhovni svetovi preko njih nagovorili zemeljske prebivalce. Vsi, ki znajo tolmačiti ta duhovna darila človeštvu se tako srečajo s številnimi vodstvi, ki jim pomagajo do življenja, polnega čarovnije. Tako sem tudi jaz postal mogočen tolmač in svoja znanja sem z veseljem podelil z ljudmi. Najprej s pomočjo ciganskih lepotic, sedaj pa je bil čas, da razkrijem še eno svojo ljubezen….Ljubezen do svetih živali, ovito v dotike keltskih sporočil in starodavnih znanj.

Spoznajte tečaj…

1. stopnja: SVETE ŽIVALI

– spoznavanje svetih živali in kakšna je njihova vloga v keltski kulturi
– spoznajte posebne karte svetih živali in kako se jih uporablja
– naučim vas interpretacije kart
– spoznajte raznorazne keltske obrede, ki bodo v vas zbudili občutke čudovite čarovnije
– odpotuje z menoj v svetove, kjer boste skozi poseben meditacijski obred aktivirali svoj set kart, ki so vaše DARILO, blagoslovljene tudi z moje strani

2. stopnja: SVETA VODNICA

– spoznajte še več simbolik svetih živali
– spoznajte kako vas svete živali nagovarjajo v fizičnem svetu in kaj vam želijo povedati
– spoznajte kako so si kelti pomagali s svetimi živalmi pri zdravilnih obredih in predajanju sporočil
– aktivirajte svojo sveto žival-vodnico v meditacijskem obredu
– izdelovanje dnevnika komunikacije z vašo sveto vodnico

3. stopnja: SVETE KARTE

– tolmačenje sporočil vaše svete živalske vodnice
– napredne tehnike branja iz kart svetih živali
– postavitve kart za različne načine tolmačenja
– zelo interaktivno delo s kartami
– pogled v keltske svetove in kako so oni razbirali sporočila iz kart

4.stopnja: SVETE SANJE

– svete živali kot vodnice v sanjah
– naučite se interpretacije sanj z živalmi in kaj želijo sporočiti
– naučite se načrtnega dela v sanjah s svetimi živalmi
– priklic jutranjih živali: živali, ki prihajajo kot znanilke dneva s sporočilom čemu slediti
– meditacijski sanjski obred za priklic jutranjih znanilk

5.stopnja: SVETA ČAROVNIJA

– dodajmo ščepec magičnega
– keltski obredi in čarovnije za priklic vsega kar želite
– nekaj predanih obredov in iniciacij prilagojenih na skupino; na primer aktivacija svete živali- zaščitnice doma pred negativnim in podobno
– naj bo naš dan čaroben samo za vas.

PRIDOBLJEN MAGIČEN CERTIFIKAT Z NAZIVOM: TOLMAČ KELTSKIH INTERPRETACIJ

Sveti datumi tečaja 🙂

1.stopnja: 16.11.2019 od 10-18h
2.stopnja 14.12.2019 od 10-18h
3.stopnja 25.1.2020 od 10-18h
4.stopnja 22.2.2020 od 10-18h
5.stopnja 21.3.2020 od 10-18h

Vabljeni v svetove, ki bodo za vas… da, tako je – sveti.

SPOZNAJTE NALA HUSIČA:

Ko se spomnim svojega otroštva sem bil dokaj drugačen od svojih vrstnikov, ne po zunanjem izgledu ampak po načinu delovanja. Pravijo, da ima vsak svoje veselje in moje veselje je bil moj notranji svet, v katerega sem se rad zatekal. Odraščal sem v družini kjer je “drugačnost” bila nekaj povsem vsakdanjega. Že moja družina je zgodba zase in rad jih imam ne glede na vse izkušnje, so vsekakor mi v ponos. V krogu v katerem odraščaš ti postanejo določene teme zanimive, sploh če si v družbi žensk, a ta družba je bila zame nekaj posebnega. Pogovori o sanjah, prerokovanju, zdravilstvu ,…so bile moje spremljevalke že od malih nog. Z leti sem se iz ust svojih prednic naučil dosti stvari o nevidnih dotikih, videnjih, preroških sanjah in doživetja iz “onostranstva” so mi bila zelo blizu.

Že kot otrok sem oboževal živali in se z njimi največ družil, pravzaprav bolj kot s svojimi vrstniki. To so krasna bitja, ki te veliko naučijo, mene so naučile o brezpogojni ljubezni in tako sem se s svojimi kosmatimi prijatelji pogovarjal, sprehajal in jih tudi povprašal o tistem, kaj je želelo vedeti moje srce. Morda zveni to marsikomu nenavadno, a je resnično. Vsa živa bitja komunicirajo na edinstven način in ko prisluhneš jeziku narave, ter si z njo v sožitju, se ti odpre povsem drugačen svet. Z veseljem sem zakorakal vanj.

V nekem obdobju svoje poti sem tako naletel na osebo, katero sem spoznal že davno, davno tega. Najina pogleda sta se ujela in oba sva vedela da naju združuje nit ljubezni. Kot brat in sestra iz večnosti… Ljubezni do živali, narave,.. To je bila Cristy Žmahar, katere spletno stran ste obiskali. Nato sem bil povabljen v objem ateljeja Potovanje duše z namenom da se udeležim meditacije in tja sem odšel brez vsakih pričakovanj. Sanjalo se mi ni kakšna pot je pred menoj. Po nekaj obiskih sem se pri njej počutil kot doma, tako varen… “To je to!” sem si rekel in še dan danes trdim enako. Obiski njenih meditacij so se nizali in moje spoznavanje sebe se je vedno bolj poglabljalo. Zbral sem pogum in se udeležil prvega tečaja, ki mi je spremenil celotni pogled nase in na svoje delovanje. Ne, nisem »čuden«, kot so rekli, tak sem in to sem jaz. Z veliko mero zadovoljstva so se začeli nizati tečaji, drug za drugim, z namenom pridobivanja znanj, saj sem od nekdaj želel delati z ljudmi in pomagati -pokazati pot upanja.

Da, vse se da in vse je mogoče, če se le odločimo za to. Moje delovanje se je razširilo, dandanes sem obdan z ljudmi, ki me spodbujajo da vsak dan znova stopam v svet, ki ga imenujem kar moj dom. Vsak ima svoje kolesje sreče in to je moje. To je svet ljubezni, svet lastnih potencialov , pot duše katera je prišla služiti namenu na Zemlji.

Svet, ki ga želim deliti z vami. Pridobil sem številna znanja in certifikate, se opremil z znanjem in mu dodal srčno noto.

Moji pridobljeni nazivi so tako:

– beli mag in bralec ciganskih kart
– učitelj meditacije
– angelski terapevt
– mojster meditacijske terapije (v pridobivanju)

A predvsem je moj glavni naziv – POMOČNIK LJUDEM. Od srca do srca. Prehodi sem poti, ki jih iščete…vi… Vabljeni, če vam lahko kakorkoli pomagam.

S srčnimi blagoslovi, Nal Husič