Opis

Ideja za kreiranje Talismanskih mandal je nastala kot posledica združevanja.

Marjanca Vergan, kreatorka talismanskih mandal, je grafična oblikovalka in profesionalna astrologinja z mednarodnim ISAR C.A.P. certifikatom.

Poleg astrologije, ki jo je študirala na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu je zaključila tudi program astroterapije – Astrohealinga, Energijsko psihologijo, je cetrificiran Intuitive & success coach in Hooponopono praktik.

Znanje astrologije, energijske psihologije in designa je uspešno združila v kreacijo osebnih talismanov, ki so izdelani na podlagi astrološke karte posameznika s točno določenim namenom – ciljem. Namen je lahko izražen kot želja za dobrim zdravjem, obiljem, kvalitetnimi odnosi, uspehom v poslu, učenju…

Za vsak uresničen namen oz. željeno manifestacijo, pa potrebujemo jasen namen, energijo, prostor in čas. In Talisman vsebuje vse 4 dejavnike.

Poleg Talismanskih mandal Marjanca ustvarja tudi Magic – mandale, ki so povezane z energijskimi centri – čakrami. Vsak planet ima namreč odgovarjajočo korespondenco z energijskimi centri v našem telesu. In mandale s svojo barvno frekvenco in simbolno vibracijo pozitivno vplivajo na naše počutje.

Marjanca Vergan izvaja tudi astrološke readinge, za katere je potrebno predhodno naročilo:

– Spoznaj načrt svoje Duše

– Sporočila tvojih Angelov

– Tvoji Duhovni živalski vodniki

Vabljeni na ogled razstave Talismanskih mandal, od 2. 9. do 2. 10. 2020, BTC – hala A (pritličje, prostor št. 41).

Otvoritev bo 2. septembra 2020, ob 17:30.

Razstavni prostor bo odprt od ponedeljka do petka od 14 – 20 ure in ob sobotah od 9 – 12 ure.

Program razstave – tematski dnevi:

Ob sredah: Vabljeni vsi, ki bi radi izvedeli kaj so Talismanske mandale

Ob četrtkih: Vabljeni ljubitelji Astrologije in umetnosti

Srčno vabljeni:))

Program