Opis

Se strinjate, da si vsi ljudje želimo velikokrat pogledati v prave poti življenja, ki bi okronale srečno prihodnost? Pogledati smernice, ki postavjajo temelje upanja? Ko človek potrebuje dobro učiteljico ali prerokinjo – takrat se vedno iz skrivnostnega šepeta oglasijo…ciganske karte.

Magija in mistika že tisočletja hodita z roko v roki in v svoj objem vabita vse tiste, katere kliče svet skrivnosti in nevidnega. Skozi zgodovino so se razvijala mnoga orodja katera se uporablja za iskanje odgovorov na vprašanja in tako so veliki mojstri in mojstrice, kralji in kraljice imeli svoje zaveznike – jasnovidce, ki so jim s svojimi darovi in sposobnostmi pomagali poiskati pravo pot in ustrezno rešitev. Zgodovino bogatijo miti in zgodbe o teh mogotcih, ki so imeli nadnaravne moči in še danes burijo domišljijo mnogih.

Magija je čista ljubezen do vsega kar delamo in če to delamo s srcem, je mistika njena zaveznica, ki nam odpira vrata v svet globjega vpogleda, v svet nevidnega. Moči in znanja so se dosedaj pripisovala samo »velikanom« od katerih smo se učili, sedaj je pa čas, da svet izve, da se takšen velikan skriva v vsakem človeku. Vsak ima v sebi skrito moč upravljanja magije in branja branja verjetnostnih zapisov.

Tako so nekoč na območju današnjega Egipta in Irana luč sveta ugledale… ciganske karte. Kdo jih je spravil v zibelko ni znano, a že to namiguje na njihovo skrivnostnost. Od tam so se še razširile po svetu. Na prvi pogled so videti zelo preproste in enostavne, kar enkrat, ko jih razumeš, tudi so. A naj vas njihova milina ne zavede. Njihov skrivnostni avtor je v njih namreč združil človeško psiho, duhovni svet in zemeljsko filozofijo. Vsaka izmed njih nosi svoj blagoslov in sporočilo, a celotna zgodba se prične, ko jih postavimo eno poleg druge. Šele takrat zaživijo in tistemu, ki jih bere omogočijo jasen vpogled v zapis na postavljeno vprašanje.

Ciganske karte spoznavam že leta in vedno znova me navdihnejo, zato do njih gojim veliko spoštovanje. Med mano in njimi se je stkala nit ljubezni, s katero bom povezal tudi vaša srca – s posebnim tečajem. Zato, da boste tudi vi imeli svoje prijateljice, ko jih boste nabolj potrebovali.

Set ciganskih kart je sestavljen iz 36 kart in izmed katerih vsaka nosi določeno simboliko in tudi sporočilo. Na vsaki izmed njih je po ena figura katero dopolnjujejo majhni, a zelo dragoceni simboli, barve in znaki. In ravno ti majhni namigi nam odprejo vrata v nevidni svet. Zaradi svoje raznolikosti in barvitosti so videti igrive in lahke, kar tudi so. A ko z njimi spoznavni ples zapleše tisti katerega pokličejo, ju njuni koraki popeljejo v razvoj intuicije in takrat se pokaže njihova resnična moč. Takrat podajo odgovore, odprejo še dodatna vprašanja in razkrijejo možne poti k uspešni rešitvi na postavljeno vprašanje.

Kaj prinašajo mistične lepotice?

Ljudje imamo mnogo vprašanj in prav je, da smo radovedni. Večina je mnenja, da z vpogledi v karte »napovedujemo prihodnost«, a meni je bližji izraz »branje verjetnostnih zapisov«. Zakaj? Nerad se poslužujem zaslug, da bi komurkoli napovedoval prihodnost, saj je vsak kovač lastne usode. Zato rajši razkrivam verjetnostni zapis oz. smernico, ki spraševalcu pokaže kako lahko vpliva in temu primerno ukrepa. Je pa res, da so določeni zapisi neizogibni. In le-te karte jasno pokažejo (primer: v kolikor tolmač vidi prometno nesrečo in o tem pove spraševalcu, se le – ta tej poti lahko izogne). Vedite, da ciganske karte podajajo jasne odgovore na vprašano. Dober tolmač zna razbrati točno in natančno spročilo. Najboljše pri njih pa je, da se jih lahko vpraša prav vse. V kolikor imate konktretna in iskrena vprašanja, vam bodo podale konkreten in iskren odgovor. Kajti tu ne gre zgolj za papirnate karte, ampak močno energijsko orodje, preko katerega vam duhovni svet (vaši vodniki,višji jaz…) predaja sporočila.

Iz ciganskih kart lahko pogledamo in razberemo:

· Zdravstveno stanje
· Odnose med ljudmi- saj pokažejo način kako razmišlja partner, v kakšno smer zre v odnosu, ali vam je zvest/a…
· Pokažejo tudi tiste manj prijetne stvari, a tudi te so del življenja, saj se ravno iz njih najbolj učimo in spoznavamo izkušnje inkarnacije.
· Finančne namige
· Karmične poravnave
· Dejavnike prejšnjih življenj
· Prejšnja življenja (V kolikor se ozavesti negativno čustvo iz naslova prejšnjih življenj se prične postopek zdravljenja že samo s tem. Seveda pa je potrebno narediti še ostale korake za odpravo le-teh preko meditacij, regresij v prejšnja življenja in podobno…)
· Strahove, fobije, travme in kako jih razrešiti
· Operativni in poslovni izidi
· Osebnostna izboljšanja

V setu je torej 36 kart. To število predstavlja avtoriteto, moč in oblast. Želite vedeti kam gre vaše življenje in posledično izpolnjevati prave cilje? Potem je čas…, da odprete … ciganske karte.

Vabljeni, da tudi vi postanete del družine bralcev ciganskih kart. Spoznajte potek tečaja:

1. STOPNJA:

– pričnimo s spoznavanjem kart z mini branjem za vsakega izmed vas
– uvodno predavanje o kartah, njihovem poreklu, kaj iz njih lahko razberemo in kaj nas učijo
– nekaj nasvetov glede dela s kartami
– dolžnosti tolmača in odnos do kart
– spoznavanje posamičnih kart in njihovih pomenov glede na postavljeno vprašanje
– obred in aktivacija kart
– učenje o čiščenju in energijskemu polnjenju kart
– vaje s kartami

2. STOPNJA

– nadaljnje spoznavanje kart in delo z njimi
– iniciacija s cigansko vodnico v ciganskem templju
– vaje iz vseh 36-tih kart
– razdelovanje specifičnih vprašanj (zdravje, odnosi…)
– posebne iniciacije, ki jih še niste srečali – kombinacija kart, kristalov in še in še

3.STOPNJA

– učenje povezovanja kart med seboj
– podrobna branja kart
– zaščitni obredi s pomočjo ciganskih kart – kako energijsko prepoznati ljudi, ki vam škodujejo ter nadaljnja iniciacija zaščite, ki jo aktivirajo prav ciganske karte – ciganske karte in prejšnja življenja
– razreševanje strahov in blokad iz daljnje preteklosti s pomočjo kart
– naučite se sestaviti branje prejšnjih življenj

4. STOPNJA

– napredne tehnike s ciganskimi kartami v povezavi s pisanjem- mistične povezave z dnevom in nočjo ter kartami
– posebni nočni obredi, kjer si roko podajo ciganske karte in bela magija
– skupinska branja

5. STOPNJA

– naj svet spozna nove bralce ciganskih kart!
– vaje z zunanje povabljenimi udeleženci za mnogo prakse in vaj
– vaje zaupanja
– POSEBNO DARILO PRESENEČENJA in podelitev certifikatov

Zaradi ekskluzivnega dela in individualne obravnave je skupina omejena na 13 udeležencev.

Vaše posebno darilo tečaja so: BLAGOSLOVLJEN SET CIGANSKIH KART

PRIJAVE: NAL@POTOVANJEDUSE.SI

SPOZNAJTE NALA HUSIČA:

Ko se spomnim svojega otroštva sem bil dokaj drugačen od svojih vrstnikov, ne po zunanjem izgledu ampak po načinu delovanja. Pravijo, da ima vsak svoje veselje in moje veselje je bil moj notranji svet, v katerega sem se rad zatekal. Odraščal sem v družini kjer je “drugačnost” bila nekaj povsem vsakdanjega. Že moja družina je zgodba zase in rad jih imam ne glede na vse izkušnje, so vsekakor mi v ponos. V krogu v katerem odraščaš ti postanejo določene teme zanimive, sploh če si v družbi žensk, a ta družba je bila zame nekaj posebnega. Pogovori o sanjah, prerokovanju, zdravilstvu ,…so bile moje spremljevalke že od malih nog. Z leti sem se iz ust svojih prednic naučil dosti stvari o nevidnih dotikih, videnjih, preroških sanjah in doživetja iz “onostranstva” so mi bila zelo blizu.

Že kot otrok sem oboževal živali in se z njimi največ družil, pravzaprav bolj kot s svojimi vrstniki. To so krasna bitja, ki te veliko naučijo, mene so naučile o brezpogojni ljubezni in tako sem se s svojimi kosmatimi prijatelji pogovarjal, sprehajal in jih tudi povprašal o tistem, kaj je želelo vedeti moje srce. Morda zveni to marsikomu nenavadno, a je resnično. Vsa živa bitja komunicirajo na edinstven način in ko prisluhneš jeziku narave, ter si z njo v sožitju, se ti odpre povsem drugačen svet. Z veseljem sem zakorakal vanj.

V nekem obdobju svoje poti sem tako naletel na osebo, katero sem spoznal že davno, davno tega. Najina pogleda sta se ujela in oba sva vedela da naju združuje nit ljubezni. Kot brat in sestra iz večnosti… Ljubezni do živali, narave,.. To je bila Cristy Žmahar, katere spletno stran ste obiskali. Nato sem bil povabljen v objem ateljeja Potovanje duše z namenom da se udeležim meditacije in tja sem odšel brez vsakih pričakovanj. Sanjalo se mi ni kakšna pot je pred menoj. Po nekaj obiskih sem se pri njej počutil kot doma, tako varen… “To je to!” sem si rekel in še dan danes trdim enako. Obiski njenih meditacij so se nizali in moje spoznavanje sebe se je vedno bolj poglabljalo. Zbral sem pogum in se udeležil prvega tečaja, ki mi je spremenil celotni pogled nase in na svoje delovanje. Ne, nisem »čuden«, kot so rekli, tak sem in to sem jaz. Z veliko mero zadovoljstva so se začeli nizati tečaji, drug za drugim, z namenom pridobivanja znanj, saj sem od nekdaj želel delati z ljudmi in pomagati -pokazati pot upanja.

Da, vse se da in vse je mogoče, če se le odločimo za to. Moje delovanje se je razširilo, dandanes sem obdan z ljudmi, ki me spodbujajo da vsak dan znova stopam v svet, ki ga imenujem kar moj dom. Vsak ima svoje kolesje sreče in to je moje. To je svet ljubezni, svet lastnih potencialov , pot duše katera je prišla služiti namenu na Zemlji.

Svet, ki ga želim deliti z vami. Pridobil sem številna znanja in certifikate, se opremil z znanjem in mu dodal srčno noto.

Moji pridobljeni nazivi so tako:

– beli mag in bralec ciganskih kart
– učitelj meditacije
– angelski terapevt
– mojster meditacijske terapije (v pridobivanju)

A predvsem je moj glavni naziv – POMOČNIK LJUDEM. Od srca do srca. Prehodi sem poti, ki jih iščete…vi… Vabljeni, če vam lahko kakorkoli pomagam.

S srčnimi blagoslovi, Nal Husič

SKUPINA JESEN 2019 – DATUMI IN PRISPEVKI

1. stopnja: 13.10.2019 od 10h do 18h
2. stopnja: 10.11.2019 od 10h do 18h
3. stopnja: 8.12.2019 od 10h do 18h
4. stopnja: 19.1.2020 od 10h do 18h
5. stopnja: 16.2.2020 od 10h do 18h