Opis

Obilje. Beseda, ki pove vse, pa vendarle bore malo za življenje posameznika, ki je pozabil svoje želje v surovih zatevah moderne dobe in drugih ljudi, ki skupaj z nami tvorijo nit spoznanj o tem kdo smo. Vzgoja, tisti čarobni dotik staršev in nam pomembnih ljudi je velik blagoslov, včasih pa tudi preizkušnja, ki nas ujame v pajkovo mrežo prepričanj, ki niso naša. Znano? Bi radi to spremenili in imate radi meditacijo? Berite dalje.

Težava prepričanj, ki blokirajo krila obilja (pa če je obilje za vas ljubezen, denar, karkoli) je, da so po navadi skrita globoko v podzavesti, zamaskirana tako učinkovito, da jih je težko prepoznati na prvi pogled. Zato vse čudovite tehnike, ki se opirajo na moč misli odpovedo. Kljub zavestnemu trudu se rezultati nikakor nočejo pojaviti. Ker ljudje ne razumemo, da dobivamo rezultate obilja glede na zapise naše podzavesti. Naš zunanji svet je tako zrcalo notranjega. Po uspešno opravljenem segmentu meditacij poti obilja, sem začutila, da je prišel čas, da oblikujem v intenziven tečaj za vse, ki želijo še več. Vključuje veliko tehnik in meditacije, vsekakor energije, ki jih boste lahko čutili. Vaša čudovita podzravest lahko postane kraj svetlega sonca, vaša prijateljica za vse, kar želite ustvariti v prihodnosti.

Prišel je čas, da na obilje pogledate drugače. Tečaj Krila Obilja ni čudežna formula, ki bo zamahnila s čarobno paličico, vam dala nekaj čudovitih vizualizacij in vse bo spet steklo. Je zdravilni in poglobljen tečaj za vse, ki želite temeljito pogledati v svojo podzavest, se lotiti dela raziskovanja le-te in jo začeti čistiti z namenom, da boste lahko preobrazili prepričanja, ki blokirajo, v prepričanja, ki ustvarjajo. Cristy Žmahar je ta tečaj izoblikovala kot izjemno kombinacijo duhovnih in osebnostnih tehnik in sedaj ponuja zavedanje, ki daje možnost velike preobrazbe. In velika preobrazba je tista, ki nosi nagrade obilja. Skupine tega tečaja so se vedno ponašale z izjemnimi rezulati.

Tako ta izjemen tečaj za vse, ki ste pripravljeni zavihati rokave in razvijati svoja krila ponuja:

– delo s podzavestjo: tehnike & meditacije za odkrivanje skritih prepričanj
– vsaka stopnja vključuje veliko posnetih vodenih meditacij na tematiko stopnje, ki jih izvajte doma
– lociranje preteklih spominov, ki so zakoreninjeni v podzavesti z namenom razreševanja določenih blokad
– opazovanje in razumevanje lastnih misli
– zdravljenje notranjega otroka in otroških spominov
– razumevanje lastnega delovanja, vedenja in uravnovešanje ega
– zdravljenje prepričanj z domačim delom in osnetimi vodenimi meditacijami
– delo s podzavestjo v sanjah
– delo s podzavestjo za zdravljenje prejšnjih življenj
– delo s podzavestjo za zdravljenje trenutnih blokad in strahov
– delo s podzavestjo za izboljšanje odnosov
– lahkotne naloge za spoznavanje svojih resničnih želja ali z namenom odstranevanja blokad
– organizacija življenja, ki se bo sovpadalo z novimi prepričanji
– podporne energetske tehnike za okrepitev energije, ki si želi spremembe
– spoznavanje zakonov obilja in koraki gradnje le teh, podzavest & denar

VSAKA STOPNJA VKLJUČUJE PROGRAM: 4 VODENE MEDITACIJE NA ZGOŠČENKI IN OSTALE VAJE Z DNEVNIKI, KI JIH IZVAJATE DOMA

Ta tečaj je zdravilni dotik za vaše najglobje svetove. Za vse, ki si resnično želite razumeti sebe in posledično spremeniti tok svojega nadaljnjega ustvaranja in bovanja na tem čudovitem planetu. Bodite pripravljeni na nepričakovano. A vsekakor možnost, da se preobrazite v čudovitega metulja s svobodnimi krili. Tečaj je primeren za začetnike, ki imate radi meditacijo in razne tehnike kot orodje spoznavanja sebe, pravtako pa bo navdušil vse tiste, ki ste obiskovali vodene meditacije ali tečaj meditacije in lahko sedaj stopite še stopničko višje. Med eno in drugo stopnjo boste namreč doma izvajali močne meditacije, posnete na zgoščenke, ki vam bodo pomagale pri izjemni preobrazbi.

ZIMSKA SKUPINA

1.stopnja 12. oktober 2019 10- 17:00
2.stopnja: 16.november 2019 10-17:00
3.stopnja: 14.december 2019 10-17:00
4.stopnja: 18.januar 2020 10-17:00

Vabljeni