Opis

Posel – način na katerega ljudje, ki se zavedajo svojih zmožnosti, spreminjajo svet. Z njim lahko ustvarjate sanje, služite skupnosti in premikate meje. Posel je orodje s katerim mnogi ambiciozneži gradijo svoje inkarnacije. Duša v svoji osnovi je podjetnica. Pride na ta svet in želi z viri, ki si ji na voljo, uresničiti svoje vizije.

Vem, da ste mnogi med vami podjetniki. V sebi čutite odgovornost do svojih vizij. Čutite, da imate moč, s katero lahko spreminjate stvari po svoji volji. Ta moč vas poganja, da vztrajate, tudi takrat ko mnogi obupajo. Vaša naloga je pomembna – s svojim primerom kažete ljudem, da je mogoče. Zanje ustvarjate nove možnosti in jih preko svojega zagona spodbujate! Zato si zaslužite vse kar si želite. Zaslužite si vso obilje, ki ga potrebujete, ves čas, ki vam je na voljo in vse možnosti, katere opazite. A opazil je nekdo še nekoga – Vesolje vas. Vesolje pozna vaš doprinos. Ve, da ste vi tisti zaradi katerega se ta svet razvija hitreje. Zato vas je pripravljeno podpreti na načine, kateri bodo divgnili vaša podjetja, vaše organizacije… na še višji nivo. Zakaj? Zato, da boste lahko ustvarjali še večje spremembe!

PREMIERNO predstavljamo program, kot ga še ni bilo – POSLOVNA ŠOLA V DUHOVNI DOBI. To je program, ki bo za vedno spremenil vaš vpliv in moč ustvarjanja v vašem podjetju. Biti direktor, lastnik podjetja, manager… je danes pomembna vloga, kajti kot povsod, tudi tukaj za velikimi nagradami stoji velika odgovornost. Zato je vaša naloga ta, da raziščete prijeme in možnosti, katere Vesolje že dolgo potihem šepeta tistim, ki v svetu puščajo največje podjetniške pečate. In sedaj je čas, da tudi vi odtisnete svojega.

Vaše organizacije in podjetja so pripravljena, da se razvijejo naprej v koraku z modernimi zahtevami. Vendar pa nova doba v podjetništvo ne prinaša več tipičnih zemeljskih pravil. Ne, uspešen podjetnik v novi dobi ni več tisti, ki sledi tradicionalnim zapovedim, ampak tisti, ki razume, da smo ljudje močno energijsko inteligentna bitja, katera delujemo pod energijskimi zakoni, katerih pa se mnogi še vedno ne zavedajo. A podjetniki, ki se zavedamo teh visokih potencialov, lahko ustvarimo novo ero podjetništva. Lahko ustvarimo organizacije, ki bodo delovale kot platforme za napredek in razvoj.

Podjetniški program POSLOVNA ŠOLA V DUHOVNI DOBI poteka v štirih stopnjah. Vsaka predstavlja temelj naslednji. Vsaka bo v vašo zavest in zavest vaše organizacijo doprinesla unikatna znanja in energijske prijeme, ki so potrebni, da bo vaša podjetniška struktura stabilna, profitabilna in vplivna.

1.STOPNJA: PODJETNIŠKI DNK (17.NOVEMBER 2019)

-gradnja temeljev organizacije, kateri izvirajo iz najvšjih energijskih nivojev Vesolja
-spoznavanje kozmičnih virov, ki napajajo vašo organizacijo
-energijski most med lastnikom in organizacijo
-kozmični kodeks podjetništva
-svetlobni hologram za podjetniške vizije prihodnosti
-energijsko načrtovanje razvoja
-meditativne tehnike za programiranje podjetniškega dnk-ja

2.STOPNJA: PODJETNIŠKI VPLIV (15.DECEMBER 2019)

-energijski marketing (preko mnogih prodajnih kanalov
-postavitev blagovne znamke, katera bo predstavljala temelj moderne družbe
-energijsko računovodstvo
-energijsko pravo
-zakoni vplivanja na okolico in upravljanja zavesti
-odgovornosti kreatorjev, ki so nosilci teh znanj
-podjetniška karma in nagrade
-meditativne tehnike za ustvarjanje karizmatičnega vpliva

3.STOPNJA: PODJETNIŠKO ZAVEZNIŠTVO (2.FEBRUAR 2020)

-gradnja energijsko inteligentne ekipe
-standardi zavesti, ki so nujni za napredek
-lociranje strank in vpenanje njih v organizacijo
-energijsko mreženje
-eterični management in ustvarjanje dušne družine
-vodenje ljudi na daljavo preko enerijskih povezav
-meditativne tehnike za ustvarjanje zavezništva

4.STOPNJA: PODJETNIŠKA ZAPUŠČINA (1.MAREC 2020)

-partnerstvo z naravo in človeštvom
-ustvarjanje zapuščine
-vračanje Vesolju
-zakon povratne energije
-meditativne tehnike za ustvarjanje planetarnih podjetniških sider

Ta program je namenjen vsem, ki:

-že imate lastno podjetje in ga želite popeljati na višji nivo
-ste zaposleni v podjetu, ki ga spoštujete in želite še močneje soustvarjati njegovo vizijo
-želite postati podjetniki
– želite bolje razumeti pravila podjetništva v novi dobi