Opis

DELAVNICA JE POLNA IN PRIJAVE ZA TA DATUM NISO VEČ MOŽNE!

Tečaj energijske diagnostike

Studio Eviana, Trzin
16. november od 9.00. do 16.00. ure
30. november od 9.00. do 16.00. ure

Vsak človek se lahko nauči zaznavanja in videnja energij. Ker smo iz energij narejeni, so te sposobnosti kot potencial prisotne v vsakem človeku. Pri nekaterih bolj odprte in izražene, pri nekaterih so bolj zakrnele in je potrebno vložiti nekaj več dela in časa, da se jih prebudi.

Na tečaju se boste uglasili z višjimi ravnmi na pravilen način, se naučili učinkovitih vaj, postopkov, prav tako bomo demistificirali teme jasnovidnosti, kanaliziranja in podobnih izrazov, zaradi katerih mnogi mislijo, da je učenje čutenja energijskih ravni samo za izbrance. Ugotovili boste, kakšne so vaše trenutne sposobnosti in naredili prve večje korake na poti raziskovanja drugih ravni in svetov.

Za sodelovanje na tečaju ni potrebno predznanje, niso potrebne ‘’posebne sposobnosti’’, začeli bomo čisto od začetka.

Program tečaja:

1. Priprava na energijsko delo: vaje za usmerjanje pozornosti na energijsko raven, vaje uravnovešanja svojega energijskega sistema in odpiranja pretoka energije. Pomen pretočnosti, stanja praznine, prizemljenosti. Pomen nevtralnosti za zanesljivost pridobljenih informacij.
2. Vaje za krepitev subliminarnih zaznav, razlika med primarno zaznavo preko 5 čutov in subliminarno zaznavo – opazovanjem in čutenjem energije. Učenje čutenja energij in energijskih sprememb znotraj sebe in zunaj sebe. Kaj je to jasnovidnost? Kaj je kanaliziranje? Kaj je sinhroniciteta? Učenje različnih načinov zaznave energij – videnje, čutenje, čutenje s telesom, čutenje preko srčnega utripa, čutenje preko timusa …
3. Vaje za krepitev eteričnega telesa, preko katerega zaznavamo energije. Učenje čutenja eteričnega telesa. Širjenje eteričnega telesa v okolico in zaznava energij v prostoru in energij drugih ljudi – praktične vaje. Učenje energijske zaščite.
4. Učenje pravilnega sedenja in drže glave, rok, sproščenosti obraza in sproščenosti celega telesa, učenje pravilnega dihanja za energijsko preiskovanje.
5. Učenje blinkanja, energijskega raziskovanja s senzorji na vekah: iskanje senzorja, učenje prepoznavanja razlike med pretokom energije in energijskim vakuumom (odgovor ‘’da’’ in ‘’ne’’)
6. Učenje mišičnega testiranja na sebi in na drugi osebi na 3 različnih mišicah: kako se uravnovesimo in pripravimo svoj energijski sistem na mišično testiranje, priprava in preverjanje izbrane mišice indikatorja (mišice, s katero bomo preiskovali energijski sistem), uravnovešanje meridiana, povezanega z mišico indikatorjem, … naučili se bomo ustvariti pogoje in odpraviti motnje in se tako usposobiti za suvereno in zanesljivo pridobivanje informacij iz svojega energijskega sistema in sistema druge osebe (delo v parih).
7. Učenje merjenja energije na lestvici od 0 do 10 oziroma od 0 do 100%.
8. Uporaba naučenih metod v praksi: pregled čaker, merjenje energije v organih, merjenje energije v dogodkih, odnosih, raziskovanje ozadja za različne situacije, ugotavljanje priporočljive ali škodljive hrane, preverjanje prepričanj, vzorcev razmišljanja, čustvenih blokad …

Cena tečaja: 160 eur (lahko se plača v dveh obrokih, ob prijavi prejmete račun na mail)
Cena vključuje: 2 dni tečaja, vaje preko webinarja med dvema deloma tečaja, ki bodo potekale med tednom zvečer (točne datume in ure se bomo dogovorili na tečaju), gradivo
Tečaj vodim: Tina Ogorevc, terapevtka in učiteljica naravnih metod zdravljenja

PRIJAVE ZA NASLEDNJI TERMIN IN DODATNE INFORMACIJE: INFO@MAAT-CENTER.COM

Tečaj praktične jasnovidnosti

DELAVNICA JE POLNA IN PRIJAVE ZA TA DATUM NISO VEČ MOŽNE!

Event Type: Event

Performer: Person