Opis

Si želite odkriti pomembni delček skrivnosti molitve, ki le to spremeni, iz popolnoma običajne, v izjemno močno življenjsko in dinamično silo, s katero lahko popolnoma spremenite vaše življenje na bolje?

Naučite se čarobne interakcije z božanskim in se nam pridružite 30. oktobra na delavnici z naslovom UMETNOST MOLITVE.

Uporabite kodo “yogini-5” za 5% popust

OPIS DOGODKA

Način, kako je molitev uporabljamo danes, je prava duhovna farsa. V Hollywoodskih filmih in na televiziji, je bila molitev prikazana na zelo poenostavljen način. Precej običajno in površno in bolj kot aktivna praksa, kar v resnici je, je bila prikazana v smislu namena oziroma želje. Molitev brez kakršne koli spretne izvedbe, svetega namena in iskrene predaje, ni le zelo napačno razumljena in podcenjena, ampak je tudi brezpredmetna.

 

Na tej izjemni delavnici bo Somananda sistematično razkril vso tehnologijo, protokole in formule tantrične molitve, razblinil vse vaše napačne predstave o njej in razkril skrivnosti, ki so bile »do danes« popolnoma skrite pred običajnimi smrtniki. Odstranil bo vsako tančico nevednosti ter obudil molitev na svoj časten in plemenit način, kot čarobno povezavo z Božanskim.

 

Prav tako boste na njej izvedeli zakaj je molitev – katera je povezana samo z religijo napačna in jo spoznali kot učinkovito prakso za preobrazbo na vaši duhovni poti.

Vse znanje, ki ga boste pridobili na tej delavnici, vam bo še posebej v teh kritičnih časih pomagalo pri vaši osebni evoluciji. Z vsemi najnaprednejšimi tehnikami pa boste lahko pomagali tako sebi, kot tudi ljudem okoli vas.

ZAJETE TEME:

* Kaj je molitev? Resnice in laži

* Kaj je razlika med molitvijo, meditacijo in globokim razmišljanjem

* Vera in prepričanje ter njihov odnos do molitve

* Razvijanje kreposti, čistosti, predanosti in stanja predaje

* Razkrita tehnologija molitve

* Najbolj mistična oblika molitve in molitve brez besed – napredne oblike molitve

* Karma joga, posvečenje in nenavezanost v molitvi

* Božanska slava in resnična umetnost molitve

* Smernice, kako molitev narediti del svojega vsakdana in duhovne prakse

PROGRAM

Delavnica bo potekala v živo preko spleta od 30.10. – 01.11. preko ZOOM aplikacije in bo v angleškem jeziku. Kasneje ne bo na voljo nobenih posnetkov.

Ta tečaj bo voden s strani naprednih učiteljev JOGE, TANTRE IN MEDITACIJE Somananda Tantra šole: Somananda, Dharmananda, Liisa Maimon in Siegbert Büschel. 

OSTALO:

– Cena vključuje: vsa učenja in prakso med časom delavnice ter individualno podporo učiteljev med učnimi dnevi.

– Cena delavnice velja za enega udeleženca. Če se želite pridružiti partnerju ali prijatelju, potrebujete svojo vstopnico.

– Za odpoved in vračilo kupnine pozorno preberite posodobljene pogoje storitve in opustitev odgovornosti pred rezervacijo. Z rezervacijo potrjujete, da v celoti sprejemate vse pogoje, predstavljene v teh dokumentih.

 

Za dodatne informacije pišite na: jana@yogini.si

Prijave se na povezavi: THE ART OF PRAYER

CENA DELAVNICE:

Cena delavnice z vplačilom do 23.10.2020 420€ , naprej 450€ – KODA ZA 5 % POPUST = yogini-5

 

POSEBNA PONUDBA: KOMBINIRANA VSTOPNICA ZA DVE DELAVNICI

Do 9.10.2020 si lahko s kodo zagotovite kar 12% popust na paket obeh delavnic: ASTRAL HEALING AND REMOTE TANTRA MASSAGE (9.-11. Oktober 2020) in THE ART OF PRAYER (30. oktober – 1. november 2020) , ampak samo v primeru, da pri nakupu uporabite kodo yogini-5

Program