Opis

👼 Prihaja izjemna priložnost, da odprete portale ljubezni in prestopite vrata čudežev s Cristy Žmahar. Cristy je ljubljenka src, ki rada manifestirajo. Njene meditacije imajo na youtube kanalu skoraj dva milijona ogledov in vsi, ki so doživeli aktivacijo z angeli ali meditacijsko manifestacijo s Cristy v živo, se strinjajo: »Te energije se čuti. To je potrebno doživeti. Te aktivacije resnično učinkujejo!«

❣ Dogodka kot je ta ne bo več, take energije bomo doživeli le 1-krat ker:

✅ bomo meditacijo doživeli na direktne energije luninega mrka, ki na ta večer nastopa po 20-ti uri
✅ ker se bosta ta vikend poravnala Pluton in Saturn in take poravnave nismo videli že več kot 30 let (zadnja poravnava je bila 8.11.1982) – astrologi tej poravnavi pravijo “edinstvena” poravnava, ki bo sprožila energije, kot jih še ni bilo – številni članki pričajo o tem kako odločilne so bile te poravnave v preteklosti in kako življenjsko pomembne bodo sedaj
✅ ker gremo skupaj v moči manifestacijskega portala pod kodo datuma 11-1
✅ se bo aktiviral poseben Angelski kodeks, ki je bil predan Cristy

In Cristy tako zelo ljubi Angele. 👼 Njihove čudeže je doživela na svoji koži. Njihova sporočila in vodstvo predaja naprej z ljubeznijo. Cristy diha skupaj z Angeli. In skupaj z ljudmi, ki ji zaupajo. Zato ni presenečenje, da vsako leto na prebojne energije, ki obljubljajo premike v manifestaciji, Cristy organizira veliki manifestacijski dogodek leta, katerega obišče na stotine ljudi. A ta portal je nekaj, kar se ne bo nikoli več ponovilo na tak način. Že se slišijo angelska krila, ki letijo s sporočilom k vam. Portal prinaša sporočilo, ki pravi: “Kdor pozitivno misli in čuti, ta čudeže prebudi.”

❣ Dobrodošli na posebni meditaciji in dogodku, ki vas bo naravnal na leto 2020. In kaj želite od njega? Dovolite angelom, da vam v roke položijo manifestacijsko moč.

1. del večera: Angelski kodeks za leto 2020 👼

Poslušajte Cristy, ki vam bo predala nasvete angelov o tem, čemu slediti v letu 2020. Cristy je bil s strani angelov predan angelski energijski kodeks za leto 2020, katerega boste tudi dobili spisanega in je vaše prvo darilo tega pravljičnega večera.

Kaj prinaša kodeks? 👼

✅ 12 korakov s spisanimi angelskimi iniciacijami za vsak mesec leta.
✅ Vsak mesec boste delali posebne angelske priklice za mogočen dvig pozitivne manifestacije v vašem življenju
✅ Kodeks je bil blagoslovljen in iniciiran s strani najmogočnejših angelskih sfera, inciacijo je zakodirala Cristy osebno
✅ Kodeks prejmete v posebni obliki, lepo zapakiranega, da bo z vami ostal celo leto

Da bi kodeks lahko sprejeli v celoti, bo Cristy zagotovila tako, da jo boste lahko vprašali karkoli boste želeli o samem kodeksu ali o tem, kako povečati manifestacijsko moč v vašem življenju. Pripravite vprašanja, angelski mikrofon že čaka! Vsi, ki so prejeli sporočilo od Angelov preko Cristy, so vedno dobili zlata vreden nasvet.

2.del večera: Lunina angelska puščica 🧘‍♀️

V globoki meditaciji prihaja “Lunina angelska puščica”. Ta energija vas bo podprla v izjemni meditaciji s Cristy:

✅ zakodirajte puščice želja, ki poletijo v kozmično srce manifestacije
✅ puščice bo blagoslovil nadangel Metatron, ki je angel jasnih namer, ter vaš osebni angel varuh
✅ delo na viziji in pozitivni miselni naravnanosti za leto 2020
✅ temelji zdravja za 2020
✅ mogočni cilji za leto 2020
✅ gradnja temeljev za harmonične odnose za leto 2020- aktivacije podpore angelov za leto 2020
✅ vzpostavitev nadangelske zaščite in aktivacija angelskih intervencij za velike preboje
✅ aktivacija Angelskega kovanca, ki je vaše drugo darilo večera.

❤ Vaše darilo je Angelski kovanec, ki ga boste nosili v denarnici in bo pritegnil še več denarja. Angelski kovanec bo blagoslovila nadangel Ariel – angel obilja.

👼 Angelska meditacija je najmočnejša meditacija, ki velikokrat prinaša prave čudeže. Napolni vas z upanjem, smernicami in v nas prebudi občutek zaupanja in popolne ljubezni. Doživite angelsko manifestacijo v živo! Angelska krila se že slišijo in Cristy postaja vaša angelska prijateljica.

❤ A ker angeli pravijo, da so vse dobre stvari tri… Je vaše zadnje darilo edinstveno!

✅ Da, zadnje darilo večera je naše novoletno darilo za vas. Obdarili vas bomo namreč z ekskluzivnimi darilnimi boni našega duhovnega ateljeja.

Angelsko pravljično slikanje 👼

Tisti, ki boste želeli, lahko po zaključku dogodka dobite angelsko profesionalno sliko s Cristy. Slikanje bo potekalo na pravljičnem ozadju, dobite jo takoj tako v fizični obliki kot tudi po e-pošti. Na voljo je le 44 mest za tako slikanje. Doplačilo za slikanje je 20 eur

📢 Podrobnosti dogodka in prijave

❓ Kje? Hotel InterContinental Ljubljana
⏰ Kdaj? Petek, 10.1.2020 od 18:00 do 22:00
↪ Prispevek: 66 eur (vanj je vključeno predavanje, meditacija, topli napitki…) opcijsko: doplačilo 20 eur za angelsko-pravljično slikanje s Cristy

+ brezplačna darila: Angelski kodeks, Angelski kovanec in darilni boni v vrednosti 120 eur

⚠️ Kako? Prijavite se na spletni strani www.potovanjeduse.si ali na info@potovanjeduse.si in poslali vam bomo predračun za vplačilo vstopnice. Po vplačilu vam bomo vstopnico poslali na vaš naslov ali pa si jo boste lahko natisnili kar doma.

✅ V PRIJAVI DOPIŠITE V KOLIKOR ŽELITE TUDI ANGELSKO-PRAVLJIČNO SLIKANJE

Angelska ideja!

Podarite vstopnico za praznično darilo in tako omogočite vredno izkušnjo svojim ljubljenim.