Opis

VŠA združuje vsa potrebna znanja, ki jih potrebuješ za samozavestno formuliranje aromaterapevtskih pripravkov, s katerimi boš uspešno reševala vsakodnevne težave svoje družine in pomagala svojim strankam. Zastavljena je celostno in z njeno pomočjo spoznaš tako kemijo eteričnih olj (na razumljiv in uporaben način), kot njihovo holistično delovanje. Poda ti vse, kar moraš vedeti o eteričnih oljih in njihovi uporabi. Poglobljeni 8-mesečni program je prilagojen programu Nacionalne poklicne kvalifikacije in je edini celoletni program v Sloveniji.

Udeleženka Meta je zapisala:
“Za vpis na Veliko šolo aromaterapije me je prepričal program šole. Že na prvem terminu me je dobesedno sezulo. Znanje Inke, njena angažiranost in pripravljenost so nas vse odpihnili. Iz delavnice v delavnico smo postajale bolj izkušene, podprte s teorijo in praktičnem znanjem. Nepozabna izkušnja in ogromne količine znanja.
Rada bi še izredno pohvalila Inko, vložen trud je pripeljal do izjemnih predavanj, skripte… Pridobile smo ogromno receptov, informacij in izkušenj iz prve roke. Hvala Inka in hvala vsem puncam za nepozabno leto. Se vidimo v ‘drugem letniku’ 🙂 🙂 🙂”

Za več mnenj, informacij in prijavo klikni na: https://www.naravni-koticek.si/delavnice/velika-sola-aromaterapije-priprava-na-npk-aromaterapevt/

Na voljo še zadnji 2 mesti, zato pohiti s prijavo 😉

Se vidimo, lepo vabljen/a!