Opis

Vabimo vas na vodeno meditacijo, na kateri boste deležni individualne podpore bioterapevtke v procesu preseganja težav in spreminjanja vzorcev odzivanja in reagiranja ter močnih vibracij zvokov spremljave posebnih instrumentov (RAV Vast, Log Drum, Sea Drum in ostali), ki jih bo za vas uglasil gost na dogodku.

Log ali Slit boben je eden najstarejših znanih instrumentov na svetu.

Še pred sto leti je bil skupen del afriške, azijske in južnoameriške kulture. Ti bobni, znani so tudi po imenu rezani bobni, so bili najprej narejeni iz izdolbljenih dreves.

Je ritmično – melodični glasbeni instrument, izdelan iz visoko kakovostnega rezonantnega lesa. Intuitivni glasbeni instrument, ki zagotavlja učinek glasbene terapije – naj gre za dotik rok z naravo ali vibracije skozi skelet instrumenta. Vibracije povzročijo edinstveno in pomirjujočo leseno melodijo.

Instrument SunRice je uglašen na frekvencah za podporo globokim transformacijam.

RAV Vast boben je instrument, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

Boben ustvarja izjemne meditativne, hipnotične in umirjene zvoke, ki iz množice tonov ustvarjajo popolno harmonijo. Vsak izmed osmih, v krogu razdeljenih, “jezičkov” oziroma ploščic lahko ustvari po 4-5 uglašenih tonov. Največji “jeziček” oz. ploščica, ki se nahaja na vrhu bobna, pa lahko ustvari kar 7 uglašenih tonov. Prav zato ima RAV Vast največji razpon in najbolj harmoničen zvok med vsemi podobnimi bobni na svetu.

Meditacijo vodi certificirana bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka Suzana Uršič.
Prijave sprejemamo zgolj do zapolnitve mest, preko prijavnega obrazca .

Prijavni obrazec za vodeno meditacijo, ter več o samem dogodku, najdete s klikom na naslednjo povezavo ➡️ https://suzanaursic.com/dogodki/vodena-meditacija-z-zvoki-log-druma-in-rav-vast-bobna/

Zaradi individualnega pristopa je število mest omejeno.