Opis

Vas zanima kako zgleda Access Bars® v živo, preden se udeležite Access Bars® delavnice ali Access Bars® osebnega tretmana?

Boste tudi vi med mnogimi mogoče prijetno presenečeni, da to resnično deluje in da lahko prav vsak izvaja Barse, čeprav je področje dela z energijami še neznanka?

Individualno brezplačno predstavitev in pokušino magičnosti Access Bars® prakticiram že dolgo časa. Vse skupaj zgleda nekako takole:

Po krajšem uvodnem pogovoru zainteresirana/i prejema dvajset minut Access Bars®od mene, nato pa ona ali on dela deset minut Access Bars® meni, ozr. toliko časa, da začuti energijo, ki se “pretaka – valovi” v njenih/njegovih rokah in uvidi, da lahko z popolno lahkoto izvaja Access Bars® tudi ona/on.

Preberite več kaj so Access Barsi®:

Access Bars® tretma s Tamaro

Brezplačne individualne predstavitve in pokušine Access Bars® potekajo vse dni v tednu, po dogovoru in predhodnem naročilu.

Po dogovoru organiziram tudi brezplačne predstavitve in pokušine Access Bars® za večje skupine ljudi, tudi izven Ljubljane.

Preberite več o delavnici Access Bars®:

Storitve

Boste tudi VI med MNOGIMI, ki jim je ta predstavitev in pokušina Access Bars® odprla pot do lažje odločitve?..,
Da z izbiro zase, Access Bars® delavnico ali z Access Bars® osebnim tretmajem, lahko spremenijo vse, kar ne deluje več…, boljše življenje brez omejitev, več sebe, mir in svobodo?

Kontakt