Opis

Tako preprosto orodje, kot je tapkanje, vam lahko spremeni življenje. Na boljše, seveda. S pomočjo metode EFT lajšamo ali povsem odpravimo neprijetne občutke, ki jih občutimo vsi čisto vsak dan. Le da nismo pozorni nanje. Naučili so nas, da jih ni dobro kazati in jih potlačimo. Vendar prej ali slej se to nekje pozna. Ali na našem mentalnem zdravju ali na fizičnih težavah in boleznih. Metoda je tudi učinkovita samopomoč pri lajšanju fizičnih težav in pri čustvenih težavah. Torej, če želite mirno spati, če želite življenje z manj stresa, strahu, občutka krivde, sramu, če želite zmanjšati telesno težo, izboljšati samopodobo, odnose, živeti življenje brez raznih oblik zasvojenosti, z manj bolečine, če želite z njo pomagati vašim otrokom, drugim osebam, celo vašim hišnim ljubljenčkom in če želite imeti pri sebi vedno na razpolago orodje, s katerim si ob vsakem trenutku pomagate, vas vabim na

uvodno delavnico praktičnega delovanja metode EFT, kjer se bomo naučili osnov, ki naj bi jih poznal vsak tapkalec oz. vsak, ki uporablja metodo EFT.

Naučili se bomo

kako določimo težavo in jakost neprijetnega občutka ali druge težave
postopka tapkanja
kako tapkamo na globino vdiha
kako s pomočjo metode lajšamo ali odpravimo bolečino oziroma fizično nelagodje
kako si s pomočjo metode pomagamo, ko hranimo čustva s škodljivo hrano, pijačo, cigareti
kako odpravljamo čustveno bolečino, povezano z minulimi dogodki
vse postopke bomo izvedli na svojih praktičnih primerih.
Delavnica je pogoj za nadaljnje izobraževanje. Primerna je tako za tiste, ki že tapkate, kot tudi za popolne začetnike.

Več informacij od temi delavnice preberite na spletni strani https://tapkanje.si v moje blogu ali v rubriki “prihajajoči dogodki” ali pišite na tanja@tapkanje.si.

Delavnico bom vodila izkušena EFT izvajalka II. stopnje po predmetniku mednarodne organizacije EFT International, Tanja Turnšek.

Vljudno vabljeni.