Opis

VELIKA GLOBALNA MEDITACIJA
Slovenija se pridružuje velikemu globalnemu gibanju meditacije v svetu. (Global Unity Meditation), ki se začenja s 5.1.2020 vsako nedeljo ob 20.11 uri (11.11 po PST).
Vsako nedeljo ob 11.11 uri pa se bomo v meditaciji povezovali Slovenija in Hrvaška.
Prisrčno vabljeni da se pridružite

Združimo se v Ljubezni in Svetlobi in postanimo nosilci Miru, Ljubezni in Enosti za svet
Postanimo kreatorji Nove Zavesti na Zemlji
Ustvarimo svet v katerem želimo živeti. Vsak od nas lahko pripomore k spremembi.
Povežimo se v skupnem namenu: dvignimo Zavest na našem planetu in ustvarimo Novo Zemljo. Meditirajmo nekaj minut vsak na svoj način, v svojem prostoru in bodimo osredotočeni na brezpogojno Ljubezen, Mir, Enost, Harmonijo, Sočutje in Radost.

Združimo se v Svetlobi in skupno dvignimo vibracijo duhovne zavesti v Sloveniji in svetu.

Vsako NEDELJO ob 11.11 uri

Pridružimo se tisočim po svetu v Mrežo Luči v sinhronizirani združeni meditaciji (Global Unity Meditation) in pomagajmo do lepšega sveta z Ljubeznijo, Mirom in Enostjo.
Postanimo del Nove Zavesti na našem planetu.

Vsako NEDELJO ob 20.11 uri (11.11 po PST)

ZDRUŽENI V SVETLOBI V MREŽO LUČI
Lahko se samo ustavite za trenutek in pošljete Luč in Ljubezen Zemlji Lahko molite na svoj način v svojem templju Lahko vizualizirate svet Ljubezni, Miru, Harmonije in Enosti Lahko meditirate na svoj način s svojo meditacijo Lahko soustvarjate Novo Zemljo z vodeno meditacijo:

 

Če ne meditirate preprosto držite mirno vibracijo in si predstavljajte Mir, Harmonijo in brezpogojno Ljubezen do vsega stvarstva.
Dobrodošla je vsaka duhovna praksa, ki dviguje vibracijo v zavest Enosti, Ljubezni in Miru.

(Predlagani čas meditacije je 22 minut)

Kolektivne sinhronizirane množične meditacije imajo znanstveno dokazane pozitivne učinke na globalno zavest. Učinke, ki se pojavijo med sinhronizirano meditacijo, so preučili v 33 državah, v več kot 250 neodvisnih raziskovalnih institucijah in v več kot 600 študijah. Dokazano je, da ima izjemne pozitivne učinke na posameznika in tudi na številna družbena, politična in gospodarska področja v našem svetu, vključno z zmanjšanimi terorističnimi in kriminalnimi dejanji.
Znanstveniki verjamejo, da je to posledica skladne resonance, ki jo tisti, ki meditirajo, ustvarijo v Enotnem kvantnem polju.

»Naša prepričanja imajo moč, da spremenijo tok dogodkov v vesolju – dobesedno, da prekinejo in preusmerijo čas, materijo in prostor ter nato dogodke, ki se dogajajo znotraj njih.« Greg Braden.

Namen te globalne meditacije je da bi delovala v najvišje dobro vseh, v najvišje dobro Zemlje. Zdaj je čas, da se povežemo in delimo Ljubezen, ki je v naših srcih, da delimo tisto iskro čiste Božanske Ljubezni, ki je v nas od začetka časov.

Če želimo živeti v lepšem svetu, sami postanimo ta svet, sami postanimo Ljubezen, Radost in Mir.
Kajti druge poti ni.

HVALEŽNA VAM BOM ZA DELITEV, HVALEŽNA VAM BO MATI ZEMLJA

Z Ljubeznijo Anamarija
Več na : https://www.kreacijesvetlobe.si/

Video