Opis

Dragi ljubitelji sproščujočih zvokov,

Večina je že z dopustov, poleti smo si nabrali toplote za hladnejša obdobja, ki prihajajo. Za čudovit uvod v jesen, ki je zdaj že tu, sem vam pripravila nekaj zvočnih welnesov. Našemu svetu kristalnih pojočih posod in zvončkom se je zdaj pridružil še gong, z mehkim globokim žametnim zvokom.

Meditacije vodi: duhovna učiteljica/terapevtka Marjeta Tavčar

Z meditacijo z zvokom pojočih skled iz gorskega kristala in z zvončki – z zvočno kopeljo/wellnesom, dosežemo ravnovesje in pretočnost celega bitja. Meditacija je namenjena izjemno globoki sprostitvi na vseh ravneh, poživitvi, pretočnosti in harmoniji vitalnih energij udeleženca. Z občutenjem zvoka pojočih kristalnih skled v sinergiji z vibracijami zvončkov, kristalov in barv, se z vodeno očiščevalno meditacijo za čustveno in mentalno razbremenitev, razbremenitev od stresa in fizičnih napetosti, globoko sprostimo,  ter se tako približamo optimalnemu  bivanju celega bitja na vseh ravneh.

Meditacija z bogatimi sproščujočimi zvoki, nas lahko ponese tudi globoko v naš notranji svet. V globokem meditativnem stanju lažje občutimo močno povezavo sami s sabo in univerzumom, dosežemo  večjo jasnost, lažje  prepoznamo notranja sporočila-uvide, začutimo, kaj je naš naslednji korak, nova pot, lahko se zgodi, da se čustveno in mentalno močno razbremenimo, da se nam kaj razreši. Tu  ni obljub, ustvarjamo si ugodno okolje za vse to in še več, kaj in kako, pa je v veliki meri odvisno od nas samih. In ne pozabimo, da je življenje je popotovanje, ves čas se nam nekaj dogaja, ali vsakič je kaj novega, kaj drugega, ali pa eno in isto…. In velikokrat imamo možnost sami izbirati in se odločati. V zvočni kopeli  je zadnji del namenjen kreaciji, povezovanju z željenimi občutki, blaginji  in formiranju naše osebne želje, ki se nam morda potem tudi uresniči.

Razbremenjevanje se  intuitivno zvočno in energijsko izvaja  glede na  energije vsakokrat prisotnih udeležencev.

Po zvočni kopeli lahko, če želite, prejmete energijsko sporočilo za vas, ki vam bo morda kot ideja ali pa v pomoč in podporo v prihodnjih dneh. Meditacije potekajo v živo in v manjših skupinah. Vsakič je za vsakega individualno in  novo doživetje.

Po  predhodnem dogovoru so možni še drugi termini za manjše skupine.

Prav tako so možni termini za individualna svetovanja oziroma posveti z načinom intuitivnega vpogleda v vaše situacije, ter predlogi za naprej.

Toplo vabljeni!

Lokacija: Kašeljska cesta 85, Ljubljana (vhod: siva vrata)

Cena na osebo 15 EUR (za študente, dijake in upokojence je 12 EUR), plačilo z gotovino

Prijava obvezna zaradi omejenega števila mest: na e-naslov metika@metika.si, SMS na 040 255 848 (prejmete potrditev prijave!)