Ekskluzivna Božično novoletna meditacija: ZLATA SKRINJA PRIHODNOSTI

Pismo Novemu letu 2016 z ritualom poslavljanja od starega leta ter predajo želja v Zlato skrinjo Prihodnosti
23.12. LJUBLJANA & 20.12. MARIBOR

Čas hitro teče in nič ne reče. Staro leto se že poslavlja in naznanja prihod Novega. In le še nekaj tednov, dni nas loči do vstopa skozi vrata novih začetkov, novih možnosti in obilico novih priložnosti. Ob koncu starega leta si navadno naredimo pregled preteklega leta ter si pod okriljem magičnosti decembrskih dni z upanjem in pozitivno naravnanostjo postavljamo nove cilje za prihajajoče leto.

Leto 2015 je bilo leto intenzivnega zavedanja stvarstva in učenja na sebi. Leto novih premikov, prebojev, iskanja ravnovesja, leto mnogih zaključkov in novih začetkov. Leto, kjer so padale maske in mnogi smo se bili prisiljeni odkrito soočiti s seboj in svetom, ki nas obdaja. Mnogi odnosi in situacije, ki nas ne podpirajo več na poti našega poslanstva, so odšli iz našega življenja in tako pripravili prostor novim priložnostim in izkušnjam. Vsako slovo, vsak zaključek predstavlja začetek nove poti, možnost novega ustvarjanja prihodnosti. Da pa lahko ustvarimo srečno in harmonično prihodnost, moramo najprej razumeti svojo preteklost.

Večer Božično-Novoletne meditacije je sestavljena iz dveh sklopov. V prvem sklopu večera se bomo posvetili vsem tistim življenjskim področjem preteklega leta, ki so nam v letu 2015 predstavljali največje izzive in lekcije. Vstopili bomo v globoko meditacijo, kjer bomo pregledali področje družine, partnerstva ter ozavestili kje v življenju smo se morda zataknili. Posvetili se bomo tudi vsem tistim okoliščinam in odnosom, pri katerih smo izgubili svojo dragoceno moč, svojo vitalnost in sedaj nikakor ne vemo, kako si zopet nazaj pridobiti notranjo trdnost, samozavest in lahkotnost. Stvarstvu bomo predali tudi vse neizrečene besede, vse zamere in jezo, ter ga prosili za zdravljenje in sočutje do preteklih dogodkov. Vse uvide si bomo po meditaciji skrbno zapisali in jih nato zažgali, ter s tem prerezali vse energetske vezi, ki nas vežejo na našo preteklost.

V drugem sklopu večera se bomo posvetili novemu obdobju, Novemu letu 2016. Numerološko vstopamo v število 9. Novo leto nam predstavlja leto zaključkov in novih začetkov. Ob pravilnem razumevanju preteklosti nam daje novo leto možnost obvladovanja energij ter uživanja obilja na vseh področjih. Zopet se bomo podali na duhovno potovanje ter sledili željam in vizijam naše duše. Le naša duša, naš višji jaz vedno ve, kaj je tisto, kar je dobro za nas. Po končani meditaciji si bomo ponovno zapisali vse napotke in usmeritve, ter jih predali Zlati skrinji Prihodnosti.

Zlata Skrinja prihodnosti bo vaše zapiske hranila vse do naslednjega leta, kjer si boste svoje želje in dosežene cilje ob podobnem času v mesecu decembru lahko ponovno ogledali in se veselili napredka doseženega v letu 2016.

Za zaključek bomo naredili še zelo kratko meditacijo namenjeno zdravljenju našega planeta ter usmerili želje in pozitivne vibracije v našo prihodnost za vsa živa bitja tega čudovitega planeta Zemlje.

Božično novoletna meditacije je namenjena vsem ki si željo: – s sočutjem in razumevanjem pustiti za seboj vse težke preizkušnje tega leta – razumeti dogajanja na področju družine in odnosov – pridobiti nazaj svojo vitalno energijo – ozavestiti, kje vse so izgubili svojo notranjo moč – preseči področja ne samozavesti in lastne vrednosti – spustiti zamere in jezo, ki jo nosimo v srcu – predati vse neizrečene besede stvarstvu – se spomniti svojih spečih potencialov – spoznati vizijo svoje duše – zaupati svoji življenjski poti

Vabljeni na nepozaben božično novoletni večer, kjer bomo delali na globokem zdravljenju in čiščenju naše preteklosti ter si zavestno ustvarili nove temelje naše prihodnosti. Stopite v Novo leto z namenom, da bo to leto vašega uspeha, radosti in obilja na vseh področjih vašega življenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !