Gozdna delavnica s Harisom

 Sprehodili se bomo po čarobnem gozdu Rakovega Škocjana. Na različnih točkah se bomo ustavili in občutili, kaj nam sporočajo čudeži narave, aktivirali bomo dele sebe, odprli se bomo pretočnosti in odpustili omejitve.

V vsakem delu gozda bomo občutili še več sebe in še bolj, kako je vse čarovnija, s tem pa bomo vedno bolj prepoznali čarovnijo v sebi. Že od začetka se bomo prepustili gozdu in čudežem, naj nas vodijo v neznano in nepredstavljivo. Skozi sebe in skozi naravo nas bo vodil učitelj osebne rasti Haris Omanovič.

Termin: Četrtek, 27. avgust od 17. do 21. ure
Lokacija: Štartno mesto je Hotel sredi Rakovega Škocjana. Skupni prevozi možen iz Ljubljane.
Cena: 33 eur

  • Za študente, dijake, otroke, brezposelne in upokojence je cena 22 eur.

OBVEZNE so predhodne rezervacije na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Haris Omanovič vodi delavnice osebne rasti v Hiši radosti in po Sloveniji. Vedno bolj odkriva življenje in to predaja naprej skozi svoje delo. Vodi delavnice Access Consciousness, svoje intenzivne vikend delavnice Mojster sebe, redne sredine delavnice osebne rasti v Ljubljani z imenom Moje srede, različne večerne delavnice in osebne seanse. Udeleženci njegovih delavnic se osvobodijo od omejitev, povežejo s svojo pravo naravo in začnejo živeti sebe in svoje življenje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !