Individualna terapija z Gregorjem na daljavo

Ali je že čas za spremembo? Kakšno bi bilo vaše življenje in prihodnost, če bi se osvobodili podzavestenih vzorcev, negativnih občutkov in blokad, ki vas ovirajo ter povzročajo slabo počutje in bolezni?

S ThetaHealing metodo in s pomočjo angelov in mojstov je možno spremeniti karkoli.
Osvobodite se lahko strahov (pred pomanjkanjem, neuspehom, uspehom, boleznijo, nesrečo, smrtjo, razočaranjem, …) in drugih negativnih občutkov, kot so jeza, zamere, krivda, sovraštvo, žalost, razočaranja, izkoriščenosti, osamljenosti, ter vseh travm, ki so se vam zgodile in jih še niste uspeli predelati.
Tudi če se ne zavedate svojih občutkov, boste prejeli intuitivni vpogled in ozavestili svoje blokade.

S ThetaHealingom se lahko ustvari ali odklene nove občutke, kot so občutek varnosti, brezpogojne ljubezni, svobode, sreče, radosti, občutek obilja, popolnega zdravja, povezanosti s svojo dušo, božansko materjo in očetom,
Glede na občutke, ki jih imamo v sebi, privlačimo in ustvarjamo dogodke v svojem življenju.

S ThetaHealingom se lahko z lahkoto osvobodite tudi svojih podzavestnih programov, prepričanj (moram trpeti, moram garati, moram rešiti druge, svet, življenje je težko, ljubezen boli, denar je zlo, vsi me razočarajo, bolezen mi služi, …)

Prejeli boste tudi najbolj osnovne programe, s katerimi bo vaše življenje takoj boljše (ljubim se, cenim se, spoštujem se, verjamem vase, zaupam vase, varen/a sem, svoboden/a sem, zaslužim si, vreden/a sem, življenje je čudovito, imam obilje, ljubjen/a sem, … ) in vse, katere menite vam manjka.

S ThetaHealingom se odstranjuje tudi blokade na čakrah, čisti in celi avro, odstranjuje entitete in ujete duše, psihične kavlje, se reže ali čisti eterične vezi oz. odnose s komerkoli, tako da se tudi odnosi spremenijo, razrešuje karmo, vzorce prednikov in karmične dolgove, zaobljube, uroke, prekletstva.

ThetaHealing je tudi ena najmočnejših načinov za manifestacijo česarkoli (da v svoje življenje prikličemo kar si želimo)

Znanstveniki so ugotovili, da frekvenca možganskega valovanja Theta, na katerih temelji metoda Theta healing delujejo na:
– Blažijo stres in spodbujajo dolgotrajno vidno upadanje težav pri ljudeh, ki kažejo zaskrbljenost.
– Pospešijo globoko fizično sprostitev in mentalno jasnost.
– Sinhronizirajo delovanje obeh možganskih polovic.
– Spodbujajo spomin, spontano mišljenje, domiselno ustvarjanje, zmanjševanje bolečin, spodbujajo dobro počutje in izločanje endoftinov.

Svoj termin si lahko rezervirate na 031 424 161 ali na gregor.sikman@gmail.com

Kdaj: Sreda, 14. oktober od 9h do 19h
Prosti termini: ob 10h, 13h, 15h, 17h
Lokacija: Kjerkoli ali osebno v Templju Srca

Terapija traja eno uro. Cena terapije je 90€.
Odločite se lahko tudi za polurno terapijo za 55€.
Cena za paket treh terapij je 190€.

Za terapijo na daljavo si lahko rezervirate termin, ki vam najbolj ustreza, lahko je tudi kakšen drug dan. Prejeli boste predračun z vsemi potrebnimi podatki za izvedbo plačila. Po plačilu predračuna boste prejeli tudi nadaljna navodila. Ves čas terapije ste prisotni na telefonski povezavi, ker je za določene spremembe potrebno vaše ustno dovoljenje.

Gregor Šikman je intuitivni zdravilec, terapev in učitelj ThetaHealinga, ki je opravil naslednje ThetaHealing seminarje: Začetni in nadaljevalni DNK 2 seminar, delavnico manifestacija in obilje, duše dvojčite, 15-dnevni seminar Intuitivno Anatomijo, Igro Življenja. Gregor Šikman je tudi certificiran učitelj za začetni in nadaljevalni, ter napredna seminarja intuitivna anatomija in manifestacija in obilje. Učiteljske tečaje je opravil pri ustanoviteljici ThetaHealinga Vianni Stibal. Gregor ima opravljeno tudi izobraževanje šole Diane Cooper za angelske terapije in meditacije .

Svoj termin si lahko rezervirate na 031 424 161 ali na gregor.sikman@gmail.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !