Invokacija smrti in Sistemi zapuščanja v fazi odhoda

Telesna procesa Access Consciousness, ki se ju bomo naučili na delavnici sta Invokacija smrti in Sistemi zapuščanja v fazi odhoda.

Na delavnicah telesnih procesov se učimo komunicirati s telesi, slediti energiji in zaznavati. Vedno znova na različne načine odklepamo in osvobajamo telesa neskončnim možnostim, ki bi jih lahko imelo že vseskozi. Skupaj s telesi gremo skozi procesi spoznavanja, kaj vse je lahko življenje in kaj vse je mogoče.

Tokrat bomo odstranjevali vse, kar si kreiramo smrt v telesu in življenju. Celo življenje se ponavadi izogibamo smrti in si jo na različne načine kreiramo. Skozi telesni proces Invokacije smrti bomo spreminjali, kar se zdi zaklenjeno in nespremenljivo. Posledično se odpremo neskončnemu življenju in se predamo neskončnim možnostim, sobivanju z vsem in uživanju.

Izvajali bomo tudi telesni procesi Sistemi zapuščanja v fazi odhoda, ki pomaga bitju in telesu spomniti se, da sta smrt in življenje izbira.

Oba telesna procesa predstavljata razvajanje in osvoboditev našega telesa. Življenje na Zemlji pa postane čisto nekaj drugega.

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in sebi? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being in Body Class.

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Tekom delavnice telesna procesa prejemate in izvajate. Po delavnici dobite certifikat za izvajanje telesnega procesa Invokacija smrti in Sistemi zapuščanja v fazi odhoda.

Termin: Sobota, 31. oktober, od 17. do 21. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 eur

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !