Numerološka analiza odnosa

66

Analiza odnosa z drugo osebo je primerna za vse vrste odnosov, kot denimo težaven odnos s starši ali otroki, bivši ali sedanji partner, simpatija iz srednje šole itd. in tudi tistih, ki so se zaključili, pa potrebujete razumevanje zakaj ni delovalo ali zakaj še kar niste preboleli razhoda. VSAK IZMED NAS JE

Šifra: 56705 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Analiza odnosa z drugo osebo je primerna za vse vrste odnosov, kot denimo težaven odnos s starši ali otroki, bivši ali sedanji partner, simpatija iz srednje šole itd. in tudi tistih, ki so se zaključili, pa potrebujete razumevanje zakaj ni delovalo ali zakaj še kar niste preboleli razhoda.

VSAK IZMED NAS JE UNIKAT.
…in vsak izmed nas tvori polovico odnosa.
Analiza odnosa z drugo osebo je namenjena vsem odnosom

~ ni samo za zaljubljence.

Nazorno pomaga razumeti kaj se skriva za bolečim odnosom s starši, težavnim odnosom z otroci – ali med vašimi otroci, napornim odnosom s prijateljem, bratom, sestro, sodelavcem … ?

Analiza odnosa z drugo osebo vsebuje:

Nazorno prikaže katere lekcije nam nosi določen odnos
Na katerih področjih se dopolnjujemo in skupaj rastemo
Na katerih področjih se razhajamo in zakaj je to dobro
Kako bolje ravnati v situacijah, ki so konfliktne
Kako najti skupno pot?
Kakšen je namen/smisel odnosa?
IN ŠE:

Število duše

je tisto osebno število, ki opisuje naše srčne zadeve, kak partner smo mi in kakega partnerja ali prijatelja potrebujemo ob sebi. Zato se analiza prične z razlago tega osebnega števila ter opisom Števila duše obeh oseb. Opomba: v analizi so izračunana vsa osebna števila obeh oseb (imamo jih pet).

Obdobja življenja so pomemben del odnosa. Lahko ste si z nekom naravnost usojeni, a če se ta oseba nahaja v obdobju, ko potrebuje čas za sebe (osebno leto 7 denimo) lahko kaj hitro vašo pozornost dojema kot pritisk in zahtevo, namesto kot to kar je, pozornost in naklonjenost. Analiza se zaključi z razlago osebnega leta obeh oseb.

Analiza odnosa z drugo osebo je primerna za vse vrste odnosov, tudi tistih, ki so se zaključili, pa potrebujete razumevanje zakaj ni delovalo.

Npr. težaven odnos s starši, bivši ali sedanji partner, simpatija iz srednje šole itd.

Analizo dobite (po izvedbi nakazila) v pdf formatu v cca 7 do 10 dni.

Plačilo analize: samo po PREDRAČUNU, MONETI ali PAY PALU. Po prejemu plačila, prejmete potrdilo za storitev.

Numerološka analiza odnosa 4

Analizo bo z veliko srčne predanosti pripravila LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, ki se z vedo o številih strokovno ukvarja že preko petnajst let. Uspešno vodi delavnice po celi Sloveniji in preko meja, največ v sončni Španiji. Poleg osebnega svetovanja ter poučevanja, jo odlikuje tudi dolgoletno sodelovanje z mediji kot denimo Sensa, Lisa, Hopla, Suzy, Zurnal24, Svet24, Njena.si, Finance itd. Nekaj let ste lahko spremljali tudi njene TV oddaje na Planet TV. Njene prispevke že vrsto let berete tudi na našem portalu duhovnost.eu

Dodatne informacije

avtor

Lili Sorum

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Numerologija LiLi SoRuM
  • Ponudnik: LiLi SoRuM
  • Naslov: 1000 Ljubljana
  • 5.00 5.00 ocena od 2 ocen