Business numerološko svetovanje

66

Ko se odločamo za lasten posel, naj gre za odprtje s.p.-ja ali d.o.o.-ja ali za zagon novega poslovnega projekta ali kampanje, lansiranje produkta, je pomembno izbrati za to najbolj ugoden čas, naziv in lokacijo ter tudi domeno spletne strani. Naš posel je pravzaprav ”bitje” za sebe. NAZIV PODJETJA Sam naziv

Šifra: 73299 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Ko se odločamo za lasten posel, naj gre za odprtje s.p.-ja ali d.o.o.-ja ali za zagon novega poslovnega projekta ali kampanje, lansiranje produkta, je pomembno izbrati za to najbolj ugoden čas, naziv in lokacijo ter tudi domeno spletne strani.

Naš posel je pravzaprav ”bitje” za sebe.

NAZIV PODJETJA

Sam naziv podjetja je ključen! Vedno upoštevamo celoten naziv kot bo zaveden na AJPESU. Običajno gre za glavno dejavnost, ime in priimek ter končnico s.p., d.o.o., d.d. itd

Iščemo naziv, ki je:

– ugoden za posel

– energijsko usklajen z glavno dejavnostjo

– vibracijsko skladen z osebnimi numerološkimi števili vodilne osebe

NAZIV SPLETNE STRANI

Vsaka črka nosi numerološko vrednost, zato ne smemo pozabiti na www ter končnico spletne strani. Včasih je že sprememba končnice .si ali .eu ali .com tista, ki izjemno ugodno vpliva na energijski zapis vaše domene na spletu.

LOKACIJA

Lokacija lahko podpira ali pa ne dejavnost, s katero se ubadate. Denimo, naslov s seštevkom 6 je fantastičen za otroški vrtec, medtem, ko je izjemno nedobrodošel za borzno hišo.

KDAJ JE PRAVI ČAS ZA PRIČETEK

Datum registracije podjetja mora ustrezati trem kriterijem, da je ugoden:

– sam datum naj bo sestavljen iz številk, ki podpirajo posel in konkretno vašo dejavnost

– seštevek datuma mora biti ugoden za pričetek poslovanja

– vaš osebni numerološki dan mora biti primeren za pričetek poslovanja

KAJ PA, ČE LOKACIJA IN DATUM NISTA IDEALNA?

Kadar lokacija ni idealna za posel oziroma vašo dejavnost, dodajamo energijo števila, ki je. V tem se numerologija sklada s feng-shujem. Ob tem navedemo primerne barve, rastline in pa postavitev številk v prostor (lahko zelo diskretno), ki bodo vibracije lokacije energijsko uravnovešale.

Iskreno povedano, težko je najti datum, ki bi ustrezal vsem kriterijem, zato se odločimo za najboljšega v časovnem okvirju, ki ste si ga zadali.

Analizo dobite (po izvedbi nakazila) v cca 7 do 10 dni.

Plačilo analize: samo po PREDRAČUNU, MONETI ali PAY PALU. Po prejemu plačila, prejmete potrdilo za storitev.

Business numerološko svetovanje 1

Analizo bo z veliko srčne predanosti pripravila LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, ki se z vedo o številih strokovno ukvarja že preko petnajst let. Uspešno vodi delavnice po celi Sloveniji in preko meja, največ v sončni Španiji. Poleg osebnega svetovanja ter poučevanja, jo odlikuje tudi dolgoletno sodelovanje z mediji kot denimo Sensa, Lisa, Hopla, Suzy, Zurnal24, Svet24, Njena.si, Finance itd. Nekaj let ste lahko spremljali tudi njene TV oddaje na Planet TV. Njene prispevke že vrsto let berete tudi na našem portalu duhovnost.eu

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Numerologija LiLi SoRuM
  • Ponudnik: LiLi SoRuM
  • Naslov: 1000 Ljubljana
  • 5.00 5.00 ocena od 2 ocen