Celostna SPA masaža zdravilnih rok in zvoka energetskih instrumentov ®

65

Namenjena je ljudem, ki želijo celostno uravnati hrbtenico, odstraniti morebitne napetosti v njej, hkrati pa podpreti zdravje in srečo s pomočjo zvokov energetskih instrumentov. Terapevtska masaža hrbta stimulira lahkotni pretok živčnih impulzov v telesu, z dotikom rok in zvočnim valovanjem pa hkrati odpira energetske kanale, pomembne za uravnoteženo delovanje posameznika.

Šifra: 66864 Kategorije: , ,

Opis

Namenjena je ljudem, ki želijo celostno uravnati hrbtenico, odstraniti morebitne napetosti v njej, hkrati pa podpreti zdravje in srečo s pomočjo zvokov energetskih instrumentov.

Terapevtska masaža hrbta stimulira lahkotni pretok živčnih impulzov v telesu, z dotikom rok in zvočnim valovanjem pa hkrati odpira energetske kanale, pomembne za uravnoteženo delovanje posameznika. Posameznik globoko doživlja sebe in svoje namene v življenju lahkotno spreminja v realnost.

Pred masažo in po masaži je vključen še pogovor, kjer ozavestimo prepričanja in čustva, ki vas ovirajo pri pretočnosti fizičnega telesa in pri vašem življenju.

Dodatne informacije

avtor

Tjaša Cepuš

format
isbn
leto-izida
lokacija
proizvajalec
st-strani
vezava
cas-trajanja

90 min

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Zvočni SPA
  • Ponudnik: Tjaša Cepuš
  • Naslov: Nušičeva 5
    3000 Celje
  • Še ni ocen!