Izbira imena za novorojenčka

55

Dojenčku v zibko položimo najbolj dragoceno darilo: IME. Izbira naj bo previdna, saj lahko neharmoniija v imenu in priimku okrepi neharmonijo v življenju. V zibko mu položimo energetski zapis. NAŠE IME JE ENERGIJA ~ JE VIBRACIJA. Naše ime je pravzaprav definicija nas. Vesolju sporoča kdo smo, kakšna sta naša pot

Šifra: 73297 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Dojenčku v zibko položimo najbolj dragoceno darilo: IME.

Izbira naj bo previdna, saj lahko neharmoniija v imenu in priimku okrepi neharmonijo v življenju.

V zibko mu položimo energetski zapis.

NAŠE IME JE ENERGIJA ~ JE VIBRACIJA.

Naše ime je pravzaprav definicija nas. Vesolju sporoča kdo smo, kakšna sta naša pot in naloga.

Pravijo, da si starše izberemo pred rojstvom. Duhovna numerologija uči, da si tudi ime sami izberemo pred rojstvom. Torej, drage moje mame in očki, previdnost pri izbiri imena ni odveč zavedajmo pa se, da dušici, ki se vama bo pridružila ne moremo prihraniti vseh izzivov, katere si je (sama) izbrala. Vsekakor pa je pomembno in izjemno doborodošlo pregledati ime, priimek ter se izogniti karmičnim dolgovom ter morebitnemu neskladju med imenom in priimkom in seveda neharmičnim osebnim številom. Imam pet osebnih števil in zelo pomembno je kako se medsebojno dopolnjujejo ali se ‘sabotirajo’

Več kot 15 let se že strokovno ukvarjam z numerologijo in veseli me, da dandanes ta veda dobiva vse več spoštovanja ter upoštevanja. Vse več staršev vnaprej želi preveriti ime, ki so si ga izbrali za svojega sončka.

Najbolj zanimiva prigoda je bila leta 2008, ko smo izbirali med kar 9 imeni, tako za deklico kot za dečka, kajti spola nismo vedeli in vseh 9 imen je imelo popolnoma enaka osebna števila. Neverjetno – a povsem logično – duša je zelo dobro vedela česa si želi na svoji poti.

Kako poteka svetovanje o izbiri imena?

Ker (ponavadi) ne vemo datuma rojstva, jaz pripravim kar lahko. Opisuje nas pet osebnih števil in brez datuma prihoda vašega sončka, lahko izračunam 3 osebna števila. Tako lahko takoj izločimo do sedaj znane Karmične dolgove in smo pozorni na imena, ki niso vibracijsko v harmoniji s priimkom. Ko se vaš mali angelček rodi, običajno ponosni in takrat še zelo prikupno zmedeni očka, sporoči datum in imamo vseh pet osebnih števil.

Ko je ime tudi uradno izbrano, pripravim še osebno analizo za malega angelčka. Prejmete jo v pdf obliki. To bo popotnica Vam kot staršem in odraščajočemu otroku. Napisana je tako, da jo otroček lahko bere kot sebi namenjeno in mu ali ji je lahko darilo.

Svetovanje Izbira imena za novorojenčka je možno opraviti osebno ali pa preko emaila, telefona. Nosečništvo je čas, ko je prav, da se mladi mamici kar najbolj prilagodimo.

Število imen, ki vas zanimajo, je neomejeno.

ANALIZO prejmete pdf obliki.
Analizo dobite (po izvedbi nakazila) v cca 7 do 10 dni.

Plačilo analize: samo po PREDRAČUNU, MONETI ali PAY PALU. Po prejemu plačila, prejmete potrdilo za storitev.

Izbira imena za novorojenčka 1

Analizo bo z veliko srčne predanosti pripravila LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, ki se z vedo o številih strokovno ukvarja že preko petnajst let. Uspešno vodi delavnice po celi Sloveniji in preko meja, največ v sončni Španiji. Poleg osebnega svetovanja ter poučevanja, jo odlikuje tudi dolgoletno sodelovanje z mediji kot denimo Sensa, Lisa, Hopla, Suzy, Zurnal24, Svet24, Njena.si, Finance itd. Nekaj let ste lahko spremljali tudi njene TV oddaje na Planet TV. Njene prispevke že vrsto let berete tudi na našem portalu duhovnost.eu

Dodatne informacije

avtor

Lili Sorum

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Numerologija LiLi SoRuM
  • Ponudnik: LiLi SoRuM
  • Naslov: 1000 Ljubljana
  • 5.00 5.00 ocena od 2 ocen