Kristalna energijska masaža obraza

35.00

Kristalna energijska masaža obraza traja 30 min. Cena 35 eur. Imate radi kristale? Se radi masirate in razvajate? Potem je kristalna energijska masaža kot nalašč za vas! Poskrbite za svojo sprostitev in razvajanje! S kristalno energijsko masažo vam sprostimo napete mišice, lajšamo stres, pomagamo uravnotežiti energijska telesa, …. skratka poskrbimo za vas, zmasiramo

Šifra: 66246 Kategoriji: ,

Opis

Kristalna energijska masaža obraza traja 30 min. Cena 35 eur.

Imate radi kristale? Se radi masirate in razvajate? Potem je kristalna energijska masaža kot nalašč za vas!

Poskrbite za svojo sprostitev in razvajanje! S kristalno energijsko masažo vam sprostimo napete mišice, lajšamo stres, pomagamo uravnotežiti energijska telesa, …. skratka poskrbimo za vas, zmasiramo vam telo in obraz.

Lepota je odraz notranje harmonije. Ko smo v ravnovesju izžarevamo t.i. notranjo lepoto. Zato drži trditev, da nas masaže in različni tretmaji, ki spodbujajo dobro počutje, naredijo lepe, saj razkrijejo našo pravo – notranjo lepoto.

To notranjo lepoto lahko prebudimo s kristalno energijsko masažo. Z njo si pomagamo doseči fizično, čustveno in duhovno dobro počutje saj so telo, um in duh povezani. Karkoli dobro vpliva na telo, dobro vpliva tudi na um in duha ter seveda obratno. S kristalno energijsko masažo uporabimo holistični (celostni) pristop za doseganje dobrega počutja.

V kolikor pa imate kakšno »težavico«, kot je npr. bolečina v križu pa se posvetimo tudi tej »težavici« in poleg kristalne energijske masaže ponudimo tudi kristalno refleksno masažo. Kristalno refleksno masažo lahko izvedemo tudi samo za razvajanje saj na ta način stimuliramo večino vašega telesa kar pripomore k splošnemu občutku dobrega počutja.

Pri kristalni energijski masaži in kristalni refleksni masaži združimo pozitivne učinke masaže in refleksne masaže na eni strani in globoke učinke, ki jih imajo kristali na vzrok težav na energijskem nivoju na drugi strani (od stresa in napetosti do različnih energijskih blokad). Na ta način veliko bolj učinkovito lajšamo marsikatero težavo, saj delujemo tako na fizičnem nivoju (masaža, refleksoterapija) kot tudi na energijskem, kjer s pomočjo ustreznih kristalov odstranimo morebitne blokade in ponovno vzpostavimo energijsko ravnovesje. Hkrati pa kristali prenesejo svojo informacijo oz. »informirajo« tekočino v celicah tkiva, ki ga masiramo, kar spet pripomore k dobremu počutju. Namen takega tretmaja ni samo kratkotrajno olajšanje temveč tudi to, da se določena težava, z rednimi tretmaji, trajno oz. vsaj dolgoročno odpravi.

Dodatne informacije

cas-trajanja

60 min

format
isbn
leto-izida
lokacija
proizvajalec
st-strani
vezava
avtor

Gordana Lesjak

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna energijska masaža obraza”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Informacije o Prodajalcu

Povpraševanje po Izdelku

Prosimo, prijavite se za vprašanje izdelka